Editors choice: running away

Dacht ik dat januari een zogenaamde 'bijkommaand' was na alle decemberhysterie. Niets is minder waar. Januari zat weer vol met nieuwjaarsborrels, feestjes, nieuwe collecties, Amsterdam Fashion Week, dagelijks smoothies maken en sporten! Ja inderdaad heel cliché, maar sinds januari ben ik weer volop aan het sporten. Nadat ik in 2012 de Ladiesrun en de Dam tot Damloop heb gelopen zat mijn sportiviteit sinds de finish in Amsterdam in een behoorlijke dip. Of beter gezegd: het was totally gone!

Editors Choice stefanie

Ondertussen ben ik fanatiek alle webshops afgegaan om de leukste sportfashion aan te schaffen. Een shopdip ken ik namelijk niet. Nike heeft echt een geweldige vrouwencollectie. Met mijn nieuwe outfits heb ik helemaal geen excuus meer om niet te gaan hardlopen. En het werkt! Zodra de pakketjes binnen waren moest ik ze natuurlijk meteen uittesten. Nu sta ik al een maand lang elke woensdagavond en zaterdagochtend 9uur (!) braaf op de atletiekbaan om te trainen voor een 10 kilometerloop. En ja, het is vaak be-hoor-lijk afzien (vooral met de sneeuw), maar rennen maakt mijn hoofd heerlijk leeg. Dat er tegenwoordig zoveel fashionable hardloopkleding te shoppen is, maakt het sporten nóg leuker. Daarnaast zijn er ook veel hardloopevenementen speciaal voor vrouwen. Lopen is net zo verslavend als shoppen en je voelt je erna topfit!

Bye Bye lieve collega's!

Helaas is dit artikel tegelijk een soort afscheidsbrief. Mijn stageperiode als fashion editor bij Fashionchick is bijna voorbij. I'm running away... running to school om af te studeren. Tijdens deze stage heb ik onwijs veel geleerd, een waslijst aan leuke dingen gedaan en als afsluiter ben ik vorige week naar Amsterdam Fashion Week geweest. Ik heb een fantastische tijd gehad met zoveel lieve en leuke collega's die ik nooit zal vergeten en écht nog wel ga zien! Gonna miss you fashionkippies!

I love:

Tas Michael Kors
VAN DEN ASSEM
€379,95
Mintgroen blousje
SUPERTRASH
€109,95
Statement ketting
MANGO
€29,99
Fake fur gilet
THE STONE
€24,95
Short
ZALANDO
€35,95
T-shirt Mango
WEHKAMP.NL
€9,99
Fashionchick pump
HYPEBAZAAR
€69,95
Bikerjack ISSUE 1.3
NELLY.COM
€79,95
Runners pants Nike
ZALANDO
€64,95
Sport BH
ZALANDO
€34,95
Maxi rok
WEHKAMP.NL
€29,99
Nike sneaker
KOLIBRISHOP
€119,90

Een half jaar lang schrijven over fashion, fashion en fashion was geweldig! Heel leuk ook om al jullie reacties te lezen. Heel erg bedankt hiervoor. Nog één week en dan geef ik de 'pen' door aan Anne, de volgende stagiaire.

liefs, Stefanie Kasdiran

Stefanie Kasdiran

Reageer

  Log in om te reageren
 • Liz 4 jaar geleden

  Heel veel succes met je verdere opleiding en carrière!

 • Diana 4 jaar geleden

  helemaal leuk en succes!

 • Margreth 4 jaar geleden

  Inderdaad ook van mij heel veel succes verder toegewenst!

 • Natasja 4 jaar geleden

  Leuke items! En inderdaad: van fashionable sportkleding ga je vaker sporten!

 • Sylvana 4 jaar geleden

  Alvast veel succes met opleiding/carrière!