Editors choice: Picknickparty in the park

We moesten (helaas) afgelopen week weer even terug naar warme jassen en dichte schoenen, maar vanaf vandaag is het eindelijk weer mooi weer. Morgen belooft het zelfs landelijk 25 graden te worden, dus tijd voor het stand, het terras, of mijn favoriet: het park!

Kleedje mee, lekkere hapjes en drankjes, zonnebril op en gaan. De belangrijkste elementen van een geslaagde picknickparty in het park zijn natuurlijk een zonnetje en leuke mensen om je heen. Toch is het ook leuk om een beetje aandacht aan je outfit te besteden. Overdressed op hakken is natuurlijk helemaal niet nodig, maar een leuk kleurtje op je (teen)nagels en wat accessoires zijn een goed begin.

Mijn favoriete park outfit begint met een spijkershortje, zodat mijn benen lekker bruin kunnen worden. Wel insmeren natuurlijk, want zo rood als een kreeft willen we ook niet worden. Verder is een grote tas of mand heel belangrijk. Voor lekker eten, een kleed, maar ook voor een extra paar gympjes en een blouse of vestje als het 's avonds een beetje afkoelt. Bikini aan, losse top er over en genieten van de zon. Ik ben klaar voor een picknickparty in het park!
PARK PICKS

 AS Seas. Ox...
Lichtgele All stars
EUR 65.00
(Eb & Vloed)
 Reese short...
Jeans short, G-Star
EUR 79.95
(DenimPlus)
Zonnebril
Zonnebril
EUR 12.95
(de Bijenkorf)
C&A mix & match... 
Blauwe bikini, C&A
EUR 12.00
(Wehkamp)
 dameshoed van...
Hoedje, Esprit
EUR 29.95
(Esprit)
 Insight STARY...
Top, Insight
EUR 34.95
(Zalando)
 Modstrom blouse...
Blouse, Modström
EUR 69.95
(Skikswomen)
Koh COLOURS...
Blauwe nagellak, Koh
EUR 19.95
(Zalando) 
Necklace Bullet
Ketting, SNOB
EUR 39.95
(Welikefashion.com) 
 Sandalen Straps
Sandaaltjes
EUR 59.95
(Tango)
 Sun Care Oil...
Zonnebrand, Lancaster
EUR 39.00
(de Bijenkorf)
 Blauwe...
Blauwe tas, Rhea
EUR 99.00
(Mozobags)

Wat zijn jouw plannen dit warme, zonnige weekend? En wat trek je aan? Laat het ons weten, we zijn benieuwd!

X Tjitske

liefs, Tjitske Smallenbroek

Tjitske Smallenbroek Give a girl the right shoes and she can conquer the world

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Reageer

    Log in om te reageren
  • Nienke 6 jaar geleden

    Ik ga naar het strand, heerlijk! Spijkerrokje, birkenstocks, bikini aan en m'n ubervrolijke zonnebril, van de week besteld bij http://www.fashionbasement.nl/zonnebrillen/sarlini-gestreepte-zonnebril-zwart-gekleurd Ik gebruik meestal cocos oil ipv zonnebrand... (a) maar ik verbrand dan ook niet zo snel, dat scheelt! Fijn weekend!!

  • Ike 6 jaar geleden

    Ik verklaar het festival seizoen voor geopend. In deze mooie outfit en met alle zonnebrand die ik meeneem mag de zon van mij eens flink gaan schijnen. Ik bescherm me wel erg goed met een hoge factor!:)