Editors Choice: Party week

Inmiddels heb ik er alweer 2,5 maand stage op zitten bij Fashionchick. De tijd gaat super snel wanneer je lekker bezig bent met artikelen schrijven en het zoeken naar de meest verrukkelijke mode. Ook ik heb wel eens last van het befaamde writers block, maar op de redactie is gelukkig genoeg inspirerends te vinden! En het thema van deze maand, zomertrends 2012, is er een die nooit verveeld.

Teaser

party till dawn

Het werken op de redactie is de afgelopen week volop afgewisseld met feesten. Niet alleen is de oranje-gekte losgebarsten en ben ik trouw aan de buis gekluisterd om onze jongens aan te moedigen, ik werd afgelopen week ook 21. Reden voor een feestje! En dat deed ik niet alleen. Samen met mijn familie en en vrienden heb ik vooral heel veel taart gegeten. Ook een heerlijk zomers rose'tje mocht niet ontbreken. Dat hoort allemaal bij volwassen worden he!? Dat het Nederland maar niet mocht lukken op het EK mocht de pret natuurlijk niet drukken. Aankomende zondag sta ik als die hard fan gewoon weer te kijken naar onze Nederlandse mannen!

Over een ruime maand vertrek ik net als Marlies en Amanda naar New York voor een welverdiende vakantie. Ik heb er super veel zin in en ik ben al druk aan het sparen, want ik gok zomaar dat de hand op de knip houden een hele lastige opgave wordt in deze wereldstad. Tips voor geheime shopadresjes zijn natuurlijk altijd welkom!

dreambuys summer 2012

Jurk Mango
WEHKAMP
€29,95
Blazer Ichi
ZALANDO
€49,95
Double ring Wildfox
ASOS
€57,02
Biker jack Goosecraft
MIJN MODEWERELD
€189,95 €142,46
Short SuperTrash
WELIKEFASHION.COM
€159,95
Tas Donchoo
9 STRAATJES ONLINE
€85,00
  Skirt Suzette
SUPERTRASH
€99,95
Zonnebril
ASOS
€16,29
  Trui MinkPink
WEAR FOR LOVE
€59,95
Jeans Laundry Industry
9 STRAATJES ONLINE
€79,90
Blouse Saint Tropez
ZALANDO
€34,95
Veterpump
SUPERTRASH
€139,95

Watvoor leuke dingen gaan jullie allemaal doen deze zomer? En wat staat er op jullie wishlist?

liefs, Merel Brouwer,