Editors Choice: Party vrij

Mijn eerste drie maanden bij Fashionchick zijn nu al bijna een feit. Wat heb ik het naar mijn zin en wat is de tijd omgevlogen! Maar wat een drukke maanden waren het ook.  Een feestje hier, netwerkborrel daar, tussendoor nog even een persreisje, de Fashionchick commercial en de launch van onze clutch en schoenen. Buiten dat alles ga ik volgend jaar trouwen en ben ik druk bezig met de voorbereidingen. Dan nog hockey, vriendinnen en mijn vriendje Pieter die af een toe een beetje aandacht vraagt. Allemaal erg leuk, maar nu de decembermaand aanbreekt vond ik het een mooi moment voor een beetje rust en reinheid. Een lege avond in mijn agenda is de afgelopen maanden een zeldzaamheid. Deze week rooster ik mezelf even uit de feestjes-agenda. Ik neem even party vrij! Tijd voor een weekje relaxen!

Merel

Mijn relax week start op vrijdag. Geen feestje, geen etentje, maar gewoon een avondje The Voice kijken op de bank. Heerlijk ook om een keer op zaterdag wakker te worden zonder kater! Na een gezond ontbijtje met speltmuesli, lijnzaad en een wortelsapje ben ik klaar voor een rondje joggen in het Vondelpark. Meteen ook maar even een nieuwe hardloopoutfit aangeschaft. Zondag besluit ik er echt voor te gaan en eens een keer Bikram yoga uit te proberen. Oververhit maar voldaan begin ik mijn lunchdates die normaal gesproken mijn weekend domineren nu toch een beetje te missen. De rest van de week vliegt om. Ik ben een paar keer naar yoga geweest, zelf super gezond gekookt en alle borreltjes en feestjes netjes afgewimpeld. Ik voel me heerlijk, ontspannen en healty maar ben toch heel blij dat we vanavond weer een party avondje met de Fashionchick dames hebben staan. Mijn decemberfeestmaand kan (uitgerust) beginnen!

Chill-out modus

Zoe Karssen bat pants
ZALANDO
€149,95
Casio watch
HORLOGES.NL
€49,90
Mint&Berry hoofdband
  ZALANDO
€13,95
Adidas trui
ZALANDO
€59,95
Stella McCartney yoga mat
NELLY.COM
€69,95
Even&Odd gebreid vest
ZALANDO
€47,95
Grijze pantoffels
BRANDOS
€45,00

Nike Air Max
WEHKAMP.NL
€67,96

Adidas shortsAdidas sport short
ZALANDO
€39,95
Waterproof mascara
ONLINEMAKEUP.NL
€16,09

Mango tee
WEHKAMP.NL
€17,95

Colsjaal
ZALANDO
€7,95

Wat geeft jou het uliteme relax gevoel? En hoe zorg jij dat je fit blijft? Laat je reactie achter!

liefs, Merel Simons

Merel Simons You are never fully dressed without a smile!

Reageer

  Log in om te reageren
 • Merel 4 jaar geleden

  Ben inderdaad heel druk bezig met plannen :) We willen het een beetje klassiek. En zeker een witte jurk!

 • Dineke 4 jaar geleden

  Je hebt een geweldige job! Ben gewoon jaloers : ) Geniet van je rust en van de voorbereidingen. Ik viel na mijn huwelijk in een zwart gat van rust! Ineens hoef je niet meer 1001 dingen te regelen maar kun je gewoon lekker op de bank chillen ; )

 • Alexsia 4 jaar geleden

  Rust geeft uiteindelijk weer beter resultaat op je werk, goed voor je beauty, en je hebt ' nodig, meid! Alvast gefeliciteerd, geniet van de voorbereidingen, maar daar gaat óók enorm veel tijd inzitten. Tenminste, als je het allemaal zelf wilt plannen, toch veel leuker dan die Amerikaanse wedding planners?! Ben heel benieuwd, licht eens een tipje vd sluier op: wat wordt de kleur????? Of welke kleuren vind je mooi? In geval je het nog lekker geheim houdt

 • Inge 4 jaar geleden

  Geniet er van, een weekje rust! :-)

 • Debbie, Stylofax 4 jaar geleden

  jaaa, had een dag maar 48 uur he!!

 • lisette 4 jaar geleden

  die grijze pantoffels zijn leuk

 • Margreth 4 jaar geleden

  Die sportbroek en de short zijn echt mooi!

 • Inge 4 jaar geleden

  Af en toe is chillen echt nodig:) En dat kan Fashionchick proof:)

 • Kim 4 jaar geleden

  En gelijk heb je! Even wat rusten mag ook wel.

 • Sylvana 4 jaar geleden

  Body Balance @ de sportschool. En nog een los parcours. Hangen op de bang met oversized sweater en broek.

 • Merel 4 jaar geleden

  Die Zoe Karssen sportbroek is echt supeeeeeeerr! Ik vind die waterproof mascara ook superhandig!(L)