Editors Choice: Nieuwe site, nieuwe kleren

Als professioneel shop-a-holic grijp ik elke gelegenheid aan om nieuwe kleren te kopen. Je zult dus wel begrijpen dat ik met de lancering van een compleet nieuwe Fashionchick.nl in het vooruitzicht compleet buiten m'n boekje ben gegaan. Nieuwe schoenen, nieuwe jasjes en een nieuw nagellakje kon er ook nog wel bij. Graag show ik jullie bij deze mijn allernieuwste aanwinsten!

Yep, al deze items zijn in mijn bezit. Je ziet wellicht dat ik een kleine verslaving heb voor jasjes en een natuurlijk liefde voor schoenen. Wat vinden jullie van mijn cravings? Zitten er items tussen die je direct zou willen hebben? Het fijne is, dat alles wat je hier ziet online te bestellen is! Dus check wat je er leuk uit vind zien en shop het meteen online!

FASHIONCHICK NIEUW, ELISE NIEUW


Zign Klassieke... Ballerina's, Zign
EUR 60.00
(Zalando)
Bracelet... Armband, Club Manhattan
EUR 19.95
(Welikefashion.com)
Vero Moda...
Blazer, Vero Moda
EUR 24.95
(Wehkamp)
Ya Ya blazer
Blazer, Ya Ya
EUR 69.95
(Wehkamp)

Sandaaltjes met sleehak
POND 24.99
(New Look)
PRITI NYC MINI... Nagellak, Priti NYC
EUR 10.95
(Zalando)

Wayfarer Wayfarer, Ray Ban
EUR 127.00
(Faciato)
Vero Moda Very... Blazer, Vero Moda Very
EUR 49.95
(Wehkamp)
Lara - MLTD full image T-shirt Dress
EUR 59.00
(LaDress)

Zou jij het ook niet geweldig vinden als je jouw nieuwste fashion cravings kunt showen? Dan heb ik goed nieuws voor je: deze functie komt er in de toekomst! Naast het bewaren van leuke fashion finds, zul je in de toekomst ook aan kunnen geven welke in jouw bezit zijn!

En zo blijven we steeds werken aan het verbeteren en verrijken van de site. Zijn er nog meer features die je wel op Fashionchick.nl zou willen zien? Let us know!

Liefs Elise

liefs, Elise van Mechelen, The shoe must go on

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.