Editors choice: mijn najaars wannahaves

Kijkend naar buiten, waar de wind steeds harder begint te waaien, de zon plaatsmaakt voor de welbekende Nederlandse regenbuien en de temperatuur flink naar beneden gaat. De herfst treedt nu echt langzaam ons land binnen en dat is iets waar ik nog lang niet aan toe ben. De zomer was hier weer veel te kort, ondanks de mooie dagen en mijn héérlijke vakantie in het zonnige Barca!

Editors choice: Mijn najaars wannahaves

Toch heeft het nieuwe seizoen ook zijn leuke kanten en kan ik weer los gaan in al mijn favoriete online shops, om de mooiste najaarsmode bij elkaar te zoeken. Van nieuwe jasjes tot plateau gympies en van vesten tot mooie blousjes, mijn kast raakt nooit vol. Ik kan altijd nieuwe dingen bedenken die ik nog zou willen hebben, de lijst blijft oneindig.

Zo heb ik in Barcelona al het één en ander geshopt in de Zara van de nieuwe collecties. Je wordt er te hebberig van als je daar loopt, terwijl het eigenlijk bizar is dat je met 35 graden buiten al de leukste truien en laarsjes shopt. Je kunt er immers nooit vroeg genoeg bij zijn toch! Het blijft dan ook altijd weer een feestje om op zoek te gaan naar de leukste items en die toe te voegen aan jouw eigen collectie. Hieronder alvast een voorproefje van mijn wannahaves voor najaar 2012/2013.

MIJN NAJAARS Wannahaves

Jasje Marie Sixtine
WEARELABELS
€79,95
Ketting Club Manhattan
WEARELABELS
€19,95
Plateau gymp
ZALANDO
€74,95
Blouse Mint & Berry
ZALANDO
€39,95
Jeans Cheap Monday
MEN AT WORK
€49,99
Vest Nice Things
A.S.ADVENTURE
€89,99
Lippenstift MAC
DE BIJENKORF
€18,00
Blouse Mink Pink
MEN AT WORK
€99,99

Rugzak Touch
MANGO

€69,95

Vest Matthew Williamson
ZALANDO
€419,99
Armband Club Manhattan
WEARELABELS
€17,95
Leren rok Bandolera
ZALANDO
€149,95

Dit weekend zal ik de straat op gaan in Den Haag om voor ons thema streetstyle fashion inspirerende dames te spotten! Waar haal jij altijd je inspiratie vandaan als je op zoek gaat naar nieuwe fashion items?

liefs, Denise Swaagman, Als je haar maar goed zit!