Editors Choice: Met je neus in de modder

Afgelopen weekend was het zo ver! Het jaarlijkse weekendje weg met mijn hockeyteam stond op de agenda. Deze weekenden zijn altijd legendarisch. Een perfecte mix van sporten, tutten, eten en natuurlijk (we blijven hockeymeisjes) een feestje hier en daar. Deze weekenden beginnen altijd spannend; je krijgt een paklijst, maar weet verder niet waar je heen gaat! 'Kleding die zo vies gaat worden dat je ze weg kunt gooien'. Dit belooft wat! Zaterdagochtend kregen we te horen dat we een dagje gingen survivallen. Dus hoppa, met 16 meiden en twee coaches, veel te veel bagage voor één weekend in een paar kleine stadsautootjes en op naar Rotterdam!editors choice merel

slappe lach & foute kroegen

Daar aangekomen deden we een aantal oefeningen om de teamspirit te verbeteren. Hilarisch! Denk aan een mix van de uitdagingen van Expeditie Robinson en Wie is de Mol en tel daar 16 hyperactieve en uberfanatieke meiden bij op. Het resultaat: slappe lach & chaos. Na een lunch bij het kampvuur stegen we letterlijk boven onszelf uit op de klimmuur. Toen kwam de echte uitdaging: een stormbaan. Tijgeren door de modder, klimmen, vlotten bouwen, evenwichtsbalken en noem maar op. Niet iedereen was even enthousiast en droog aan het einde. Vies tot op het bot en gesloopt kwamen we aan bij het hotel. Lekker tutten, outfits uitwisselen en daarna uit eten.

Dit was allemaal erg gezellig, maar het hoogtepunt van het weekend blijft de stapavond. Dit betekent bij ons een kroegentocht naar de meest 'foute' kroegen van de stad. Zo kwamen wij bij de beruchte Skihut uit (misschien bekend bij sommige Rotterdammers). Het werd meebleren met 'Ik leef niet meer voor jouuuuu', een teamvariant van de Harlem shake en schudden met die billen op R&B. Heerlijk!

Hockeygirls go wild

Mango trui
WEHKAMP.NL
€44,99
Mango rok
WEHKAMP.NL
€29,99
Zwarte blazer
WEHKAMP.NL
€44,99
Statement ketting
FASHIONIZE
€16,95
Galaxy pants
ZALANDO
€84,95
Quote shirt
WEHKAMP.NL
€9,99
Leren broek
IVY FASHION
€49,95
Gele nagellak
WEHKAMP.NL
€8,00
All stars
YOURSTORE24
€74,95
Silvian Heach bag
DRESSES ONLY
€29,95
Streep blouse
WEHKAMP.NL
€21,95
Jeans short
ZALANDO
€64,95

De volgende morgen weer vroeg uit de veren want de volgende activiteit stond op de planning. Lasergamen! Weer zo iets wat je na je twaalfde verjaardag niet meer doet, maar met een grote groep meiden o-zo leuk is. Verkleed als echte "G.I Janes" werden we in twee teams opgedeeld om vervolgens in een donkere ruimte een uurtje vrouwvriendelijk oorlogje te spelen. Daarna was het tijd om -compleet gesloopt- weer richting Amsterdam te gaan. Ik heb mezelf opgegeven om het volgende teamuitje te organiseren. Iemand nog tips?

liefs, Merel Simons, You are never fully dressed without a smile!

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.