Editors Choice: Meet Merel

Ik was helemaal in de wolken na het belletje van Ellen; Ik ging stage lopen bij Fashionchick! Er is heel wat nagelbijten aan vooraf gegaan, maar vorige week mocht ik dan eindelijk toetreden tot het Fashionchickparadijs. De eerste week als stagiaire op de Fashionchick redactie vloog voorbij. Jullie hebben misschien al wat artikelen voorbij zien komen en ik ben bezig geweest met de Styleguide. Nu is het tijd om wat over mijzelf te vertellen! 

Editors choice Merel

about Merel

Ik ben Merel, 20 jaar en ik kom uit Spaarndam. "Uhm, waar is dat?" hoor ik je denken. Het is een schattig klein dorpje vlakbij Haarlem. Ik studeer Media, Informatie & Communicatie aan de HvA en zit in mijn tweede jaar. Net als jullie ben ik gek op mode. Daarnaast vind ik schrijven erg leuk. Deze stage betekent dus the best of both worlds. Ik zal mij vooral bezig gaan houden met het schrijven van fashionable artikelen. Ik zal voor jullie heerlijk door de online shoppingstreets slenteren op zoek naar de nieuwste trends en musthaves.

Voor inspiratie kijk ik veel op blogs en kan ik uren op de bank hangen met tijdschriften zoals Glamour en Grazia. Ik ben van mening dat mooie en goed passende kleding je zelfvertrouwen een ware boost kunnen geven. Naast mode en schrijven vind ik het erg leuk om lekker uiteten te gaan met vriendinnen, een filmpje te kijken en een cocktailtje te drinken. Ik ben gek op hakken, de leather-trend en printjes. In mijn kledingkast is weinig zwart te vinden. Ik houd van kleur in een garderobe!

MY Fashion FAVOURITES

Modström blazer
WELIKEFASHION.COM
€79,95
Enkellaarsjes
SARENZA
€357,00
Short Serious Sally
  WELIKEFASHION.COM
  €29,95
Maxirok SNOB
ZALANDO
€49,95
Sweater Vero Moda
WELIKEFASHION.COM
 €64,95
Clutch Orange
HYKI
€69,00
Horloge Guess
JEWELZ
€199,00
Leren broek
ZALANDO
€729,95
Blouse Traffic People
WELIKEFASHION.COM
€84,95

Als je wilt weten wat ik nog meer leuk vind, kun je altijd mijn Fashionchick profiel volgen!

liefs, Merel Brouwer,