Editors Choice: Licence to chill

Er zijn van die weekenden dat er van uitrusten niks terecht komt. En dat zonder dat je een weekendbaantje hebt. Je slaapt te laat, niet, of staat te vroeg op. En als je een beetje je best doet een combinatie van deze. Voor je het weet dankt Blue Monday zijn naam aan die blauwe schaduwen onder je ogen en zie je er de maandag nog vermoeider uit dan voor je aan het weekend begon.

Editors Choice Elise

Mjin vorige weekend bestond uit het weekendje Antwerpen met de girls van Fashionchick. Zaterdagochtend ging al vroeg mijn wekkertje om vervolgens in Nies haar waggie richting de Belgische shopstad te scheuren. Uiteraard werd het shop-in, shop-uit en kwam er in het hotel van slapen weinig terecht, waardoor ik zondagmiddag vermoeid weer terugkeerde in mijn Leidse stulpje.


Het afgelopen weekend was daar onze Fashionchick sample sale. De vrijdagavond was ik de doorbitch van de VIPavond, de zaterdag stond ik om 6 uur 's ochtends op om de hele dag te werken op de sale en de zondag mocht ik de cupcakestand van Cupcake Boutique verzorgen. Allemaal superleuk om te doen, maar het liet allemaal behoorlijk zijn sporen na om en nabij de oogpartij en enige wat ik maandag wilde doen was: slapen. Kortom: I've got a licence to chill dit weekend en dat is dan ook precies wat ik ga doen.

Een etentje bij vrienden in Utrecht, uitslapen, uitgebreid ontbijten, koffie'tjes drinken, nagels lakken en mijn ultieme ontspanning: online shoppen! Het zal helaas wel alleen bij online windowshoppen blijven gezien mijn huidige banksaldo, maar dat mag de pret niet drukken. Er is genoeg moois te zien in de nieuwe collecties online en zodoende wil ik alle onderstaan items hebben. Feel like sponsoring, anyone?

licence to chill - licence to shop

Shirt Maison ScotchShirt Maison Scotch
MEN AT WORK
€39,99
Groene leren jas MilestoneLeren jas Milestone
ZALANDO
€279,95
Janet & Janet bootsBooties Janet & Janet
SARENZA
€247,50
Oasis BlouseBlouse Oasis
BOOZT
€56,00
Oorbellen Nelly TrendOorbellen Nelly Trend
NELLY.COM
€11,95
Ciaté nagellakNagellak Ciate
NELLY.COM
€11,95
Groen tasje CowboysbagTasje Cowboysbag
9 STRAATJES ONLINE
€29,95 
Three Little Words metallic truiTrui Three Little Words
NELLY.COM
€45,95
7 for all Mankind jeansJeans 7 for all Mankind
DE BIJENKORF
€199,95

Wat vind ik dat t-shirt van Maison Scotch toch leuk en ben ik toch verliefd op dat groene leren jasje. Hopelijk win ik nog wat in de Staatsloterij morgen... Al ben ik een rijk mens met al die chilluren in het vooruitzicht! Hoe ziet jouw ultieme chillweekend er uit?

liefs, Elise van Mechelen, The shoe must go on