Editors Choice: Kopen Kopen Kopenhagen

Vorige week was ik een paar dagen op city trip naar Kopenhagen! Vergezeld door zeven gezellige, vrolijk kakelende chicks kon dit natuurlijk niks anders worden dan: Kippenhagen! Het waren drie dagen vol gezellige etentjes, cultuur snuiven en natuurlijk ook een klein beetje shoppen.

Editors Choice Elise

Kopenhagen is slechts één uur en een kwartier vliegen vanaf Schiphol en daarom een ideale bestemming voor een paar daagjes eruit. Er is veel te doen en te zien. Op dag 1 zijn wij heerlijk gaan lunchen in het zonnetje in de Nyhavn, de haven van Kopenhagen die vol staat met schattige, gekleurde huisjes. Het vervolg was een boottocht, waar je leuk de meeste bezienswaardigheden van Kopenhagen in een keer ziet. En 's avonds hebben we lekker rondgedwaald in het pretpark Tivoli.

Op dag 2 hebben we flink toeristisch gedaan door het Frederiksborg Palace te bezoeken. Dat zat zo vol met over-the-top waanzinnig mooie plafonds, dat ik er spierpijn van kreeg in mijn nek. Een must-see! Dag 3 was weggelegd voor het dagje shoppen. Helaas kwam ik er op dag 3 ook achter dat in Kopenhagen de Deense Kronen harder rolden dan ik hebben kon. Het werd een rustige shopping day voor mijn portemonnee.

Toch ben ik zeer geslaagd. Een simpele zwarte blazer, een geweldige doodshoofd top, een stoere ring met spikes en sterretjes voor in mijn oren. Maar ken je die uitdrukking: zien eten doet eten? Dat heb ik dus met shoppen. Zodra ik thuis kom met mijn nieuwe aankopen, kom ik er gelijk achter wat ik allemaal nog "nodig" heb om die aankopen nog geslaagder te maken. En online shoppen maar!

Nieuw in mijn kast

Zwarte blazer Vero ModaBlazer Vero Moda
ZALANDO
€59,95
Skull top Saint TropezSkull top Saint Tropez
FRESH TOO
€34,95
Spikes Ring Club ManhattanSpikey ring Club Manhattan
WELIKEFASHION.COM
€24,95

Nieuw op mijn wishlist

Shirt, Vero ModaShirt Modstrom
HYPEBAZAAR
€40,00
Broek ReplayBroek Replay
ZALANDO
€149,95
Sjaal skulls Urban NomadsSkull sjaal Urban Nomads
9STRAATJESONLINE
€35,00
Oorbellen Nelly TrendShorts DEPT
MEN AT WORK
€49,99
Biker jack GoosecraftBiker jack Goosecraft
JEANSONLINE
€189,95
Smaak tas Alex Baby BlueAlex bag Smaak
9 STRAATJES ONLINE
€209,00
Gehaakte jurk KookaiGehaakte jurk Kookai
ZALANDO
€138,95
Oorbellen Spikey Club ManhattanOorbellen Club Manhattan
WELIKEFASHION.COM
€19,95
Dolcis laarzenBoots Dolcis
NECKERMANN.COM
€119,99

Bovenaan mijn wishlist staat natuurlijk de geldboom die ervoor zorgt dat ik van bovenstaande wishlist items, in-mijn-kast items kan maken. Maar zolang ik die niet heb, droom ik er lekker bij weg. Hoe zou jij mijn nieuwe cravings combineren?

liefs, Elise van Mechelen, The shoe must go on