Editors choice: kerstbomen en schoenenkasten

Morgen is het al kerstavond. Jeetje, wat is deze maand snel voorbij gevlogen. Ik heb geen moment stilgezeten. Nou ja, ik zit natuurlijk vijf dagen per week een groot deel van de dag aan mijn bureau, maar ik heb het over spreekwoordelijk stilzitten. Daarom heb ik zo ongelofelijk veel zin in mijn lange kerstweekend. Mijn vriend en ik gaan ons lekker laten vetmesten bij mijn ouders.

kerstbomen en schoenenkasten

It's the most wonderful time of the year

Ik ben zelf echt een kerst-enthusiast. Zo iemand die juicht zodra de eerste kerstliedjes op de radio komen. Zo iemand die altijd het gourmet-stel paraat heeft staan. Zo iemand die dol is foute kerstfilms, sneeuw, kerst-truien, een knisperend haardvuur, de Coca Cola reclame en fonkelende lampjes. Een grote aanwist in mijn huisje is dit jaar dan ook onze gigantische kunstkerstboom. Onder mompelend protest van mijn eigen lieve Grinch heb ik toch m'n zin door weten te duwen, en is hij naar de bouwmarkt gesjouwd om een boom voor me te kopen toen ik ziek op bed lag. Daar kan ik zo blij van worden!

Iets anders waar ik heel vrolijk van kan worden is mijn nieuwe schoenenkast. Als Sinterklaascadeau kregen mijn vriend en ik zowel van mijn ouders als van de zijne een goedgevulde IKEA-giftcard! Een klein beetje mosterd na de maaltijd, gezien we deze zomer al onze centjes hebben gestoken in de make-over van ons appartement. Maar ja, ik wist er wel raad mee! We reden meteen naar de IKEA om daar twee grote witte Billy's aan te schaffen, die nu huisvesting bieden aan een klein deel van mijn schoenencollectie.

It's gonna be a cold and lonely chRistmas without...

Blouse met strik, Vila

SANS-ONLINE
€34,95

Rode rok, mint&berry

ZALANDO
€59,95

 Glitterpumps, Robert Clergerie

SPARTOO

€395,00

Zwarte pump, Guess

SARENZA

€170,00

Blauwe jurk, Oasis

V&D
€75,00

Ketting, Club Manhattan

WELIKEFASHION.COM
€22,95

Groene blouse, Milly

MY-WARDROBE

€345,60 €241,20

Rok, Singh S. Madan

OTTO
€57,95

Grijze clutch

JAIYS BAGS
€39,95

Hoe vieren jullie deze kerst? Bij familie, met vrienden of misschien een lekker weekendje weg?

liefs, Laura Gommans

Laura Gommans

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Reageer

  Log in om te reageren
 • Anouk 5 jaar geleden

  die schoenenkast wow!

 • Fabienne 5 jaar geleden

  woowww ik ben zo jaloerss op al die schoenen

 • Amber 5 jaar geleden

  goed idee van die Billys! moetik misschien ook maar gaan doen met mn collectie.

 • Hanna 5 jaar geleden

  waaah, had ik maar zo'n kast met zo veel shoos! xoxo

 • Mireille 5 jaar geleden

  Zo, de Karma's, m'n mooie Modström giletje uit. Net terug van kerstdiner en nu lekker uitbuiken en bankhangen thuis. Lekker in de housekleding, zoals ik het noem. Nog fijne kerstdagen allemaal. Altijd leuk om eventjes op fashionchick.nl te neuzen als ik thuis ben. ;)

 • Silvia 5 jaar geleden

  Mooie verzameling schoenen. ^^ Ik mis trouwens die oude Coca Cola reclame, ik hou niet zo van kers maar die reclame rockte.

 • Britt 5 jaar geleden

  en gelijk heb je!

 • Mireille 5 jaar geleden

  Tja, schoenen! Ook een hobby van mij ;) We hebben in de slaapkamer een deur en daarachter staan 2 kasten + een stel planken aan de muur. Die planken zijn voor (je raadt het al) mijn schoenencollectie! Ik word al helemaal blij als ik m'n nieuwe Karma's daar zie staan! Die doe ik morgen lekker aan, want 2de kerstdag is bij ons altijd lekker een luie dag thuis zonder toeters en bellen. Fijne kerst allemaal!!

 • Sylvana 5 jaar geleden

  Ik word ook altijd blij van die kerstverlichting, lekker eten, sneeuwvlokjes, kerstliedjes, kerstbomen versieren, cadeautjes inpakken en uitpakken natuurlijk. Ik heb dit jaar zelfs een te foute kersttrui gekocht, die ik stiekem wel erg leuk vind. Ik moet dit jaar werken met kerst, maar daarna ga ik thuis lekker kerst vieren.

 • Mette 5 jaar geleden

  Oeh nicie! lekkere verzameling Lau!