Editors choice: kerstbomen en schoenenkasten

Morgen is het al kerstavond. Jeetje, wat is deze maand snel voorbij gevlogen. Ik heb geen moment stilgezeten. Nou ja, ik zit natuurlijk vijf dagen per week een groot deel van de dag aan mijn bureau, maar ik heb het over spreekwoordelijk stilzitten. Daarom heb ik zo ongelofelijk veel zin in mijn lange kerstweekend. Mijn vriend en ik gaan ons lekker laten vetmesten bij mijn ouders.

kerstbomen en schoenenkasten

It's the most wonderful time of the year

Ik ben zelf echt een kerst-enthusiast. Zo iemand die juicht zodra de eerste kerstliedjes op de radio komen. Zo iemand die altijd het gourmet-stel paraat heeft staan. Zo iemand die dol is foute kerstfilms, sneeuw, kerst-truien, een knisperend haardvuur, de Coca Cola reclame en fonkelende lampjes. Een grote aanwist in mijn huisje is dit jaar dan ook onze gigantische kunstkerstboom. Onder mompelend protest van mijn eigen lieve Grinch heb ik toch m'n zin door weten te duwen, en is hij naar de bouwmarkt gesjouwd om een boom voor me te kopen toen ik ziek op bed lag. Daar kan ik zo blij van worden!

Iets anders waar ik heel vrolijk van kan worden is mijn nieuwe schoenenkast. Als Sinterklaascadeau kregen mijn vriend en ik zowel van mijn ouders als van de zijne een goedgevulde IKEA-giftcard! Een klein beetje mosterd na de maaltijd, gezien we deze zomer al onze centjes hebben gestoken in de make-over van ons appartement. Maar ja, ik wist er wel raad mee! We reden meteen naar de IKEA om daar twee grote witte Billy's aan te schaffen, die nu huisvesting bieden aan een klein deel van mijn schoenencollectie.

It's gonna be a cold and lonely chRistmas without...

Blouse met strik, Vila

SANS-ONLINE
€34,95

Rode rok, mint&berry

ZALANDO
€59,95

 Glitterpumps, Robert Clergerie

SPARTOO

€395,00

Zwarte pump, Guess

SARENZA

€170,00

Blauwe jurk, Oasis

V&D
€75,00

Ketting, Club Manhattan

WELIKEFASHION.COM
€22,95

Groene blouse, Milly

MY-WARDROBE

€345,60 €241,20

Rok, Singh S. Madan

OTTO
€57,95

Grijze clutch

JAIYS BAGS
€39,95

Hoe vieren jullie deze kerst? Bij familie, met vrienden of misschien een lekker weekendje weg?

liefs, Laura Gommans,

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.