Editors choice: home is where the heart is

Nog even en dan is het eindelijk zover! Ik mag mijn hele handel tassen, schoenen, kleding, crèmetjes, make-up, troepjes - en de rest wat ik nog niet heb genoemd - gaan inpakken en verhuizen naar een mega groot appartement. Ik verlaat mijn kleine studio en ga vanaf volgende week heerlijk samenwonen met mijn liefste vriendje in een te mooi paleisje in Den Haag.

Editors choice: home is where the heart is

HOME IS WHERE THE HEART IS

De afgelopen weken zijn we al druk bezig geweest met het afstruinen van de leukste woonsites, zoals Biano, om inspiratie op te doen voor ons interieur. Gelukkig is vriendjelief vrijwel eensgezind met mijn smaak, dus het kibbelen over welke bank, eettafel of lampen er moeten komen valt gelukkig erg mee! Het enige dierbare dat een belangrijke plek in huis moet krijgen is zijn Transformer. Een foeilelijke rode plastic robotpop. Voor hem jeugdsentiment, maar voor mij een doorn in het oog.

Lief dat ik ben, heb ik mij erbij neergelegd en zal het 'ding' ergens gestald worden. Oke, oke... misschien moet ik niet te hard zijn, want hij moet ook genoegen nemen met al mijn mintkleurige, hartjesvormige en bloemgeprinte woonaccessoires en tierelantijntjes. Met mijn hoofd in de 'verhuiswolken', heb ik afgelopen weken niet veel tijd gehad om een nieuwe garderobe bij elkaar te shoppen. Toch wil ik voor nu naast mijn inspiratiebeeld voor meubeltjes en inrichting, mijn fashion musthaves aan jullie kwijt voor deze lente. Let the spring begin!

Lentemusthaves

Bitching & Junkfood VENUS OVERSIZE CROP TOP Tshirt print WitCropped topsZalando
€ 59,95 € 38,95
Explore The World! ketting bronsFrom Paris with Love! TopVintage
€ 14,95
Zalando Collection Plooirok GroenZalando Collection Zalando
€ 39,95
Cardigan MinnieSELECTED FEMME Welikefashion.com
€ 69,95 € 48,97
TWINTIP Blouse BlauwTwintip Zalando
€ 19,95 € 15,95
J. Jayz slappe hoedJ. JAYZ Fedora hoedOTTO
€ 59,95
Zalando Collection Zonnebril ZwartZalando Collection Zalando
€ 19,95 € 11,95
Chloé Intense Eau de ParfumChloé de Bijenkorf
€ 105,50
veterschoenenC&A wehkamp.nl
€ 49,00 € 7,50

Wat zijn jouw favoriete musthaves voor deze lente?

liefs, Denise Swaagman, Als je haar maar goed zit!

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.