Editors Choice: Hoe hoger de hak

Giechelend scroll ik door het jaarlijkse overzicht van Nu.nl lezerreacties. Het is zeker niet het enige jaaroverzicht, maar zeker wel een van de vermakelijkste. Michael Bublé zingt nog zacht op de achtergrond een kerstliedje. Ik schakel van politieke jaarlijstjes, naar een nieuwsoverzicht van 2012. En ik maak in gedachten mijn persoonlijke rondje langs memorabel 2012.

Editors Choice: Zwalkend op hakken

Zwalkend op hakken naar 2013

Ik zou mijn 2012 het meest vergelijken met het proces van op hakken leren lopen. En dan heb ik het over echte hakken, dus niet die paar centimeter hak waar je in je tienerjaren al hoogtevrees van kreeg. Je zwikt zwalkt en valt op je gezicht. Op een geven moment krijg je de smaak te pakken, geen high heel te hoog. Maar hoe goed je het ook leert, je zult altijd nog een keer plat op je smoel gaan, zwikken op keitjes of struikelen. Hoe hoger de hak, hoe harder de val.

En dat was 2012. Eerst leek het niet veel te worden, maar de mooiste trip naar New York, veel te veel leuke etentjes en lieve nieuwe vrienden, wist ik toch nog weg te lopen met 2012. December werd de sky high afsluiting. Een optreden van Kris Berry, een afgestudeerd vriendinnetje, een blogdroom die mogelijk uitkomt, een verjaardagsfeestje met veel te veel wijn en rosébier en heerlijke kerstdagen met zoveel lieve mensen. Huppelend als een blij ei moet je dan uiteraard af en toe weer letterlijk of figuurlijk op je bek gaan. Maar we sluiten dit jaar knallend af als Fashionchick Annemiek en ik samen 2012 uitzwaaien. Op de hoogste hakken die we kunnen vinden natuurlijk. 

Mijn top 2012

Blouse Modström
DENIMPLUS
€69,95
BH After Eden
WEHKAMP.NL
€29,95
Blazer Object
WEHKAMP.NL
€59,95 €29,95
Pumps Fashionchick
VAN DEN ASSEM
€69,95
Oorbellen
MY JEWELLERY
€12,95
Jurk Mango
WEHKAMP.NL
€109,95
Top Pieces
SANS-ONLINE
€12,95 €9,95
A-lijn rok Mint&Berry
ZALANDO
€49,95
Nagellak Butter London
ZALANDO
€17,95
Horloge SuperTrash
SELECTED LABELS
€199,95
Top
NOLANOVA
€39,95
Tas Guess
BAGAZOO
€155,00

Hi 2013, hi! Ik hoop dat je me nog heel veel hersenspinsels op het web laat zetten, mooie dromen uit laat komen en vooral dat klungelige, Fair-Fashionliefhebbende, Star-Wars-kijkende modemeisje in mezelf laat koesteren. Wat is jouw wens voor 2013?

liefs, Marlies Bax

Marlies Bax

Reageer

  Log in om te reageren
 • Kirsten 4 jaar geleden

  Strikjes op pumps = the best

 • Anna 4 jaar geleden

  Hele leuke lijst, Vooral de pumps zijn geweldig!

 • Rosita 4 jaar geleden

  Oehhh.....I love high heels! Hoe hoger ze zijn, hoe vrouwelijker ik me voel. Maar wel de classy ones, niet die ordinaire.

 • Alexsia 4 jaar geleden

  Heb chronische zwakke enkel, maar dat weerhoudt me er écht niet van!!! Dus veel sleehakken of plateauzolen. Maar 't lekkerste voelt gewoon echt wel de superhoge of stilettohak. Ik ben maar een kleintje, dus voor mij zijn hakken bijna altijd een must. Bovendien is mijn partner maar liefst 2 mtr 4 (!!!!) en daar valt gewoon geen hak voor te shoppen. Ben al blij als ik boven zijn borst uitkom LOL

 • Elise 4 jaar geleden

  Wat een heerlijk tekstje weer... Mijn wens is die tas!

 • Fabiana 4 jaar geleden

  Wat hou ik van hoge hakken! Helaas heb ik een gekneusde voet! Maar hoe hoger beter!

 • TJ 4 jaar geleden

  Ja het is absoluut een kwestie van oefenen. Ik loop al jaren op hakken en wil alleen maar de hoogste aan. Als ik dan hakjes in de winkel zie van 5 cm laat ik ze altijd staan, die zijn geen uitdaging meer voor mij. Maar moet even zeggen over de items die hier boven staan: Whaauuwww...!!!, supertrash horloge, bh After Eden en de Guess Tas zijn echt super!! I LIKEE!!!!! ♥

 • Sylvana 4 jaar geleden

  Ik wil altijd torenhoge hakken, maar 9 cm is wel een beetje de max voor mij, daarna word het al wiebelig....