Editors Choice: Hi everyone!

Hi everyone! Ik ben Wendy, het nieuwste lid van de Fashionchick familie. Mijn eerste kennismaking met de Fashionchick dames was meteen super gezellig aangezien ik werd uitgenodigd voor een cocktail party bij FashionOPPERchick Ellen thuis. Onder het genot van een heerlijke Cointreau cocktail kreeg ik de kans om alle meiden alvast te leren kennen. Een beter welkom had ik me niet voor kunnen stellen. Deze week ben ik officieel aan de slag gegaan als Sales & Accountmanager en leer ik alle in’s & out’s van Fashionchick. Super interessant!

Een jaar geleden ben ik afgestudeerd aan de Vrije Universiteit van Amsterdam en heb ik mijn Master in Marketing behaald. Daarvoor heb ik de opleiding HBO Commerciële Economie afgerond. Na mijn afstuderen heb ik vijf maanden gereisd in Zuid-Amerika en daarna was het toch echt wel tijd om op zoek te gaan naar mijn eerste echte baan. Na twee maanden solliciteren was het gelukkig al raak en tadaa hier zit ik dan, ik voel me nu al op mijn plek!

editors choice wendy

PARIS, JE T’AIME

Afgelopen weekend heb ik doorgebracht in het prachtige Parijs. Ik was vergeten hoe mooi deze stad is. Toevallig was het Parijs Fashion Week dus was het dubbel feest. Het wemelde er van modellen, ontwerpers en fashionista's. Vrijdag hebben we de hele dag gestruind door de kleine straatjes en langs de prachtige winkels. Nog een mooie vintage jas weten te scoren. Na een heerlijk diner met vrienden zijn we uiteindelijk beland in Club Silencio, ontworpen door cult film director David Lynch. Zes trappen naar beneden en we komen uit in de ondergrondse club. Vreemd maar prachtig. De volgende dag ontbeten met croissants en geslenterd over marktjes. Die avond werden we uitgenodigd voor het 15-jarig bestaan feestje van Jalouse Magazine. Gehouden in een chique hotel in hartje Parijs compleet met met een rode loper, bekende DJ’s en de hele avond gratis champagne. Het is algemeen bekend dat de Franse vrouwen graag goed gekleed gaan, maar ik heb me het hele weekend toch verbaasd over de natuurlijke elegantie en chique stijl van la femme parisienne. High heels, designer jurk, mooie clutch en donker rode lippen lijken een standaard te zijn voor de dames in het Parijse nachtleven.

THE PARISIAN CHIC LOOK

Yves Saint Laurent
BIJENKORF
€30,49
Karen Millen Cocktailjurk
ZALANDO
€224,95
Transparante Blouse
FASHIONIZE
€39,95
Blazer
 MANGO
€69,95

Touch Shopper bag
MANGO
€89,95

Fashionchick Pump
HYPEBAZAAR.NL
€69,95
Ballerina La Strada
CAFE MODA
€39,90
Ray Ban Jackie ohh II
SMARTBUYGLASSES
€100,95
Cloé Love
WEHKAMP
€39,99
Mint&Berry Skirt
ZALANDO
€39,95
 Supertrash Clutch
TAS.NL
€59,95
Trench Coat
INWEAR
€269,00

Mijn eigen stijl is een mix van vintage, rock en chic. Ik hou van tweedehands colberts en broeken. Dit combineer ik graag met een transparante blouse en hoge hakken. Maar ik draag ook graag stoere kisten en leren jasjes. Het ligt er dus maar net aan in wat voor bui ik ben.

liefs, Wendy Brans,