Editors choice: Hello sunshine!

Wat hebben we er lang op moeten wachten, maar mijn grote vriend heeft sinds vorige week zijn heerlijke gezicht weer laten zien. Ik kan het natuurlijk maar over één ding hebben en dat is: de zon! Wat word je daar toch vrolijk van. De lentekriebels kunnen nu echt van start en dat uit zich natuurlijk in de mooiste modejuweeltjes. De hete dagen op kantoor laten we achter ons en worden ingeruild voor zwoele avondjes op een terrasje of op het balkon! Ik kan er nu al geen genoeg van krijgen!

Editors choice: Hello sunshine!

SUNNY WEEKend

Gelukkig blijft het dit extra lange weekend ook nog fantastisch weer en kunnen we de warmere truien - die we twee weken geleden nog nodig hadden - veilig in onze kast houden en plaats maken voor denim shorts, zonnebrillen, bikini's en doorschijnende tops. Dit weekend is het tijd voor zomerse musthaves! Het vooruitzicht van mijn weekend is ook zeker niet vervelend. Op sunny saturday worden de Nederlandse wateren onveilig gemaakt door me and my girls op een motorbootje. Lekker op het water cruisen, sushi eten, wijntjes drinken en goed blijven smeren om een verbrand huidje tegen te gaan.

Op Sunny sunday gaan we met vijf fashionchicks helemaal los op het Open Air festival. Dus als je daar zondag ook een dansje komt wagen, be prepared, want wij zetten alle fancy dressed chicks op de foto voor een Fashionchick streetstyle report! Sunny monday wordt ook een mooie dag. Wat de plannen voor dan zijn.. dat is nog een grote verrassing. Maar gelukkig woon ik een kwartiertje van Scheveningen, dus een dagje vertoeven a la playa zit er dik in!

MY SUNNY LOVED ONES

  Ronde zonnebril
ASOS
€ 20,36
Shirt Mango
WEHKAMP
€ 24,95
Crossed ring
FASHIONOLOGY
€ 40,00
  Rugzak Asos
ASOS
€ 43,44
Shortje Mink Pink
9STRAATJESONLINE
€ 69,95
Boyfriend blazer
BRANDMISSION
€ 199,00
Nagellak Ciaté
WEHKAMP
€  11,99
  Bandeaubikini Balmain
LITTLE SOHO
€ 220,00
Armband met kruisjes
ASOS
€ 10,86
Lichtroze lippenstift
RITUALS
€ 14,90
Top Pink Loop
ZALANDO
€ 24,95
Converse All Stars
OMODO
€ 64,95

Wat ga jij dit lange Pinksterweekend doen? Hopelijk net als ik genieten van de zon! Have fun...

liefs, Denise Swaagman

Denise Swaagman Als je haar maar goed zit!

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Reageer

  Log in om te reageren
 • Marlies 5 jaar geleden

  Hele toffe producten. :) Die blazer... als ik toch eens rijk was.

 • Margreth 5 jaar geleden

  Wow, hele leuke dingen, en ik vind het ook super dat de zomer is begonnen1 (behalve dinsdag toen ik mijn winterkleren nog aan had:))

 • Britt 5 jaar geleden

  Ik kan er ook geen genoeg van krijgen!

 • Merel 5 jaar geleden

  Love the bikini!! Veel plezier dit weekend:-)

 • Marjolein 5 jaar geleden

  Heb zondag concerten op de Floriade! Wordt erg leuk EN het is buiten, dus kunnen we toch lekker genieten van het weer :)