Editors Choice: Hartjes, Studs en Skulls

Ken je dat? Je ziet iets met glitters, en of het nou mooi of lelijk is, het trekt altijd je aandacht. Je móét het even van dichtbij bekijken. Datzelfde kun je hebben met sterretjes, stippen, bloemetjes en ga zo maar door. Dergelijke voorliefdes veranderen nog wel eens bij mij. Maar waar ik op dit moment echt warm voor loop zijn hartjes, studs en skulls. Stoere studs, spikes en doodskopjes en schattige hartjes inderdaad. Vreemde combi? Tja,sorry. I just can't help it. Ik wil ze allemaal!

Editors Choice Elise augustus 2012

Mijn liefde voor hartjes is eigenlijk niets nieuws onder de zon. Hartjesoorbellen, hartjesringen en hartjes op m'n trui. Ja, ik ben verliefd op hartjes! Maar tegenwoordig gaat mijn hartje ook sneller kloppen van alles waar studs, danwel spikes op zitten. Het is stoer, het shined en ze kunnen op de één of andere manier op alles! Doodskopjes, daar heb ik eerlijk gezegd niet altijd van gehouden. Enge dingen. En ze kijken vaak boos! Maar inmiddels heb ik ze geadopteerd en zitten ze op m'n tops, in m'n sieraden en in m'n sjaal.

Maar genoeg over hartjes, genoeg over studs en genoeg over doodskopjes. Wat kun je er immers nog meer over vertellen? Bekijk gauw mijn favourite picks van mijn grootste shopverslaving van dit moment.

Hartjes, studs en skulls

Shirt Hartje BrookerShirt Hartje
WEHKAMP
€29,95
Horloge Skull
LUCCY
€219,00
Shorts hartjeShorts hartjes en studs
DRESS REPUBLIC
€35,00
Hartjes oorbellen
DE BIJENKORF
€44,95
Hartjes panty
MANGO
€12,95
Studded Tas
MODEMUSTHAVES
€89,95
Spike 'r jack
TOPSHOP
£80.00
Ed Hardy topLove Kills top
NELLY.COM
€72,95
Skulls Studded Sneakers
CAFE MODA
€89,90

Tot zover mijn drie grootste shopverslavingen. For the time being, zoals ik al aangaf. En nu ben ik natuurlijk heel nieuwsgierig: wat is op dit moment jullie grootste shopverslaving?

liefs, Elise van Mechelen, The shoe must go on