Editors choice: happy love

Inspiratieloos? Wie, ik? Nee joh, hoe kom je erbij? Normaal gesproken komt de tekst vanzelf zodra m'n vingers het toetsenbord zien, maar vandaag zijn de woorden ver te zoeken. Je zou toch denken dat er genoeg dingen zijn waarover ik mijn hart kan luchten. Maar goed, ergens in dit lege hoofd zitten zat leuke en fijne gedachten waarvan ik meteen blij word.  

Happy love Elise editors choice

Happy love

Waar ik dan precies blij van word? Nou, op dit moment van een heleboel dingen. Ik word blij van het feit dat mijn liefste zus vandaag alweer 28 jaar is geworden en wij dit vanavond lekker gaan vieren. Ik word blij van spontane avonden met mijn vriendinnetjes, omdat dat altijd de beste avondjes zijn. Ik word blij van het album van Boyce Avenue dat ik nu aan het luisteren ben achter mijn mooie bureau op de leukste redactie van Nederland. 

Ik word blij als ik eraan denk dat ik deze week vakantie heb geboekt naar Ibiza met mijn lieve vriendje. Ik word ook heel blij als ik bedenk dat wij daar over tweeënhalve week al aan de sangria zitten op het strand. Dat ik daar iedere dag mijn favoriete zomer outfits aan kan trekken maakt mij helemaal blij. Ik kan nog wel even doorgaan met dingen die zorgen voor een glimlach op mijn gezicht, maar dan wordt mijn editors choice wel heel erg lang.

vooruit, nog eentje dan: things that make me happy

Pieces necklace gulli goldPieces Vimodos
€ 24,00
T-shirt Manhattan | witNIKKIE Little Soho
€ 27,30
Ripped High Waist ShortsFollow Fashion Shop
€ 29,95
DICAPOLAVORI LiaDicapolavori DiCapolavori
€ 79,95 € 59,95
Feather ringFenize Fenize
€ 59,95
Gucci GG 3611/S 7EV/71 ZonnebrilGucci SmartBuyGlasses
€ 211,00 € 187,95
LaarzenHeine Lange laarsOTTO
€ 159,95 € 77,95
bleached denim blouseMango Mango
€ 29,99
Steve Madden taupe tas BSIOUXSteve Madden Intreza
€ 99,99
Waar word jij nou echt blij van?

liefs, Elise ,