Editors choice: Guilty pleasures

Guilty pleasures: kookgodin Nigella Lawson gelooft er niet in. Haar credo is dan ook: je kunt geen plezier beleven aan genot als je te druk bezig bent met je er schuldig over te voelen. Nu ben ik helemaal niet dol op het prediken van mijn levensovertuiging, maar vandaag is het dan toch zover: als een ware Jehova getuige verkondig ik vandaag het geloof van Nigella: 'Genieten Zonder Guilt'. Ik ben ervan overtuigd dat meer vrouwen dat moeten doen. Lik je vingers af bij de pleasures des levens.

Daarom is het tijd om met de billen bloot te gaan. Mijn guilty pleasures zijn niet langer 'guilty', maar out in the open. Nigella herinnert me meteen aan één van mijn grootste pleasures: Nutella. Of nou ja, eigenlijk chocolade in iedere vorm, kleur en smaak. Een heerlijke afsluiter van de kantoorlunch en een perfecte midnight snack. Lees: ongegeneerd dronken uit de pot lepelen tot deze he-le-maal leeg is. Staat het schaamrood al op mijn kaken? Heus niet.

teaser

GENIETEN ZONDER GUILT

Maar het blijft niet alleen bij chocolade. Nee, ik kan ook intens genieten van andere levensgeneugden. Zoals mannen. En dan het liefst exemplaren die voorzien zijn van een baard. Niet dat mannen zonder baard niet sexy zijn, maar een man met een goede baard is aantrekkelijker. Het is mij een raadsel waarom, maar ik word wild van een goede baard. En ook niet te vergeten: shoppen. Ik doe het veel vaker als het zou mogen en bevind me zo nu en dan ook in een kleine liquiditeitscrisis. Maar ach, ik ben een gelukkiger mens met die prachtige high heels, dan met een goedgevulde bankrekening. En honger hoef ik nooit te lijden, met een pot Nutella onder mijn bed.

MIJN FASHIONCHICK PLEASURES

50s Cats Eye Classic Sunglasses BlackSo Retro TopVintage
€ 9,95
etnisch geïnspireerde geborduurde katoenen rokMango Mango
€ 29,99
Essie BlancEssie Nelly.com
€ 16,50
American Vintage dress sha35 antraAmerican Vintage Vimodos
€ 83,95
Jasje Nunez - InWearInWear Inwear
€ 179,95
NLY White Label LoneNLY Nelly.com
€ 79,95
Dusa Jersey Drape Dress by By Malene BirgerBy Malene Birger My Wardrobe
€ 187,55 € 93,17
Juju BABE Slippers zilverkleurigZalando
€ 31,95
korte satijnen jumpsuit met textuurMango Mango
€ 39,99 € 29,99
Bruuns Bazaar BIDDY Clutch GrijsBruuns Bazaar Zalando
€ 89,95 € 79,95
Gold Ring with All Over Spikes by MFP - MariaFrancescaPepeMy Wardrobe
€ 53,24 € 26,62
Jurk Refind Deepest BlueVanilia Dresses Only
€ 119,95 € 49,95

Wat is jouw pleasure des levens? Meer pleasures vind je in de Fashion Finder!

liefs, Anne 

Anne 

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Reageer

  Log in om te reageren
 • Sylvana 4 jaar geleden

  Soms zie ik mensen rondlopen in geniale outfits! Het hele plaatje klopt gewoon. Toch dragen ze iets niet alledaags, voor de gewone mensen onder ons. Stiekem wil ik dan ook zo'n outfit aan, maar durf het dan niet/ kan niet ivm werk.

 • Sylvana 4 jaar geleden

  Guilty

 • jessica 4 jaar geleden

  geniaal!

 • Alexsia 4 jaar geleden

  Kan me ook nog wel een paar (fashion) guilty pleasures voorstellen,mmmm ;-)

 • Inge 4 jaar geleden

  Leuk geschreven! Precies geld om te shoppen (guilty pleasure) moeten rollen, anders hadden ze het vast vierkant gemaakt.