Editors Choice: Februari Feestmaand

Niet alleen Fashionchick vierde haar verjaardag afgelopen maand maar ik ben deze maand ook weer een jaartje ouder geworden. Afgelopen dinsdag werd ik 25. Een kwart eeuw! Oh nee, vanaf nu ga ik officieel richting de 30. Misschien toch wel tijd om iets serieuzer te worden en wat minder te feesten.

Want feesten hebben we de afgelopen week wel gedaan! Het begon dinsdagavond al in de Bloemenbar voor de verjaardag van een vriendinnetje, donderdag sushi night met de Fashionchicks (met teveel sushi en drank) daarna naar de Jimmy Woo en uiteraard nog even langs de Social Club. Vrijdag langs een feestje van vriendjes in Paradiso en een Vrijbuiterfeestje in een geweldig mooi bizar pand (nes 116). Zaterdag vierde ik mijn verjaardag met drankjes in de Pacific en daarna lekker gedanst bij Dekmantel.

editors

Slingers en ballonnen

En toen was ik nog niet eens officieel jarig geweest! Dinsdag kwam ik op mijn werk en hadden mijn lieve collega's mijn bureau versierd met slingers en ballonnen. 's Middags heb ik lekker op zelfgebakken cheesecake getrakteerd en 's avonds een heerlijk verjaardagsdiner bij restaurant Baut (echt een aanrader!). Phoeee moe! Maar jarig heb ik me zeker gevoeld. Nu maar even verplicht een weekje thuis. Zal me dat lukken?

ZOETE (CHEESECAKE) OUTFIT

Faux Fur Coat
MODEMUSTHAVES
€79,95
Minkpink Bikini
ZALANDO
€89,95
Mimoza Dress
SUPERTRASH
€139,95
One Teaspoon Short
MEN AT WORK
€99,00
Jeffrey Campbell
ZALANDO
€179,95
Miss Dior
WEHKAMP.NL
€79,99
Satijnen rok
MANGO
€69,99
Gem Kingdom Ring
JEWELZ
€105,00 €149,00
Party Rockabilly Dress
TOPVINTAGE
€49,95
Seeberger hoed
OTTO
€79,95
Minkpink top
ZALANDO
€34,95
One Teaspoon Jeans
9 STRAATJES ONLINE
€129,00

Nog even voor de liefhebbers het recept van de White chocolate strawberry cheesecake. Een kleine aanvulling: het sap van 1 limoen toevoegen aan het mengsel, Bastogne koekjes gebruiken en een kwart van de chocolade gebruiken om later op de taart uit te smeren (nadat het een uurtje in de koelkast heeft gestaan). Enjoy!

liefs, Wendy Brans

Wendy Brans

Reageer