Editors choice: Fashion week, studs en peplums

En het is alweer vrijdag! Wat gaan de weken toch snel bij Fashionchick. Zo hebben jullie vorige week allemaal mee kunnen genieten van de catwalk shows, backstage happenings en fashion people bij de 17e editie van Amsterdam Fashion Week. Fashionchick Amanda was bij elke show aanwezig om hier een mooi report van te maken.

choice ellen

Fashion Week Talk

Zelf was ik vrijdag samen met Tjitske en Amanda (AFW dag 4) naar Spijkers & Spijkers en Jan Boelo. Weer veel inspriratie opgedaan en heel leuk, mijn Fashionchick pumps Red Sunrise zijn op de foto gezet door de Belgische ELLE! Die waren instant verliefd op de strikjes. Fashion Week zie ik altijd als een soort van verzamelplaats voor alle modeliefhebbers en een mooi moment om weer even bij te praten. Zo kwam ik Wendy tegen van de VIVA, waar wij nu een wekelijke modedeal mee hebben. Ook heb ik even snel bijgepraat met Jovanna van Kiboots.

De Fashionchick pumps zijn ook vaak gespot tijdens Fashion Week. Zo trots! Wij hadden deze week met Hypebazaar in Eindhoven een lunch met brainstorm sessie over de november party collectie. Maar wij hebben eerst voor in september een glam rock collectie klaarstaan. To be continued...

Zomertrends die ik meepak

Met mijn werk zie ik natuurlijk alle zomertrends voorbij komen. Niet alle trends vind ik even leuk, zo sla ik de kniebroeken trend even over. Maar sommige trends voeg ik maar al te graag toe aan mijn kledingkast. Zo heb ik een shopverslaving ontwikkeld voor studs. Studs op het kraagje van mijn blouse, studs op mijn clutch en wil eigenlijk ook nog studs op mijn all stars. Qua kleur valt mijn oog op alles wat turquoise is; broek, tops en accessoires. Last but not least, dé peplum zomertrend. Nu al in mijn bezit: peplum dress en meerdere peplum tops. Op mijn wishlist staat nog een peplum kokerrok, nog genoeg te shoppen dus!

wishlist studs, peplums en turquoise

Blouse Glamourous
ZALANDO
€ 29,95
Blazer MinkPink
ZALANDO
€ 79,95
Ring
FASHIONOLOGY
€ 55,00
Kokerrok Vila
ZALANDO
€ 24,95
Jurk Gestuz
ZALDANDO
€ 79,95
Horloge SuperTrash
SELECTED LABELS
€ 199,95
Fab bootie
FAB
€ 159,00
Armband
FASHIONOLOGY
€ 45,00
Vero Moda top
WELIKEFASHION.COM
€ 39,95
Cowboysbag portomenee
MEN AT WORK
€ 69,95
Mango peplum rok
WEHKAMP
€ 39,95
Jacket
WELIKEFASHION.COM
€ 149,95

Na dit weekend kan ik waarschijnlijk alweer veel van mijn wishlist afstrepen, want ik ga met vriendinnen shoppen in Maastricht. Dus alle shop, eet en uitgaanstips zijn meer dan welkom. Staan de Fashionchick pumps op je wishlist? Dan heb ik ook een tip, want deze week kun je ze winnen bij Follow Fashion!

liefs, Ellen Snijder, FashionOPPERchick!