Editors choice: Detox time

Thank God, I survived! Want wat was december weer een heftige maand... Ik heb volgens mij nog steeds een (hopelijk niet chronische) kater van al die wilde feestjes en daarom ben ik nu al welgeteld 3 dagen aan het detoxen. Ik word dit jaar namelijk alweer 28 en moet nou toch echt een keer volwassen worden!
Mijn goede voornemen voor 2013 is dan ook: minder feesten & gezonder leven. Voor sommigen misschien "appeltje, eitje" maar voor mij is dit niet het geval. Ik ben nogal snel over te halen en mijn veel te gezellige vriendinnen zijn gewoon niet moe te krijgen.

editors choice mette

Gaat het mij lukken dit jaar?

Helaas ben ik ook niet meer zo sportief als vroeger. Want op de een of andere manier heb ik nooit tijd om te sporten. Oh, echt... Ik heb het meerdere keren geprobeerd maar de sportschool is gewoon toch te duur in vergelijking met de aantal keren dat ik gebruik maak van mijn abonnement. Dus deze keer ga ik het iets anders aanpakken.

Allereerst heb ik een grote hoeveelheid vitamine pillen aangeschaft; Vitamine C, Mariadistel, Astaxanthine en nog een paar van dit soort indrukwekkende namen. Verder is mijn plan zo veel mogelijk biologisch te eten en de slechte E-nummers te vermijden. Gelukkig maak je mij net zo blij met gedroogde cranberry's (ik gooi ze overal doorheen), als met koekjes. Ook hoef ik maar 3 stappen te zetten of ik sta al op de markt waar ze vers fruit, groenten en noten verkopen. Dit zou me toch wel moeten lukken? Ok, af en toe een koekje bij de thee mag en een stukje chocola schijnt ook soms best goed voor je te zijn.

Minder wodka drinken gaat nog wel lastig worden ben ik bang. In mijn agenda staan alweer wat borrel afspraken, mijn Facebook puilt alweer uit met evenementen en hier op de redactie worden alweer nieuwe redenen gezocht voor een feestje. En ik? Ik begin alweer zin te krijgen.

feel goodies

Warme trui, Object
SANS-ONLINE
€49,95
Detox bad olie, Elemental Herbology
ZALANDO
€23,95

Schotse ruit sjaal, Erfurt

ZALANDO
€29,95

Eyecare set, Shiseido
NELLY.COM
€92,95

Marie Claire abonnement

V&D
5x €20,00

Gold oil, Nuxe
NELLY.COM
€52,95
Haarclipjes
NELLY.COM
€4,95
Sloffen, Shepherd
WAARDIJK
€89,90

Make up tasje, Guess

SPARTOO
€39,95

Detox masker, Formula 10.0.6
NELLY.COM
€2,50
Boyfriend jeans, Eddie Bauer
OTTO
€39,95
Bamboo gloves, Eco tools
NELLY.COM
€9,95

Wie doet er met me mee? En heb jij nog een goede detox tip? Ik ben benieuwd!

liefs, Mette de Vries

Mette de Vries rocknruche.com

Reageer

  Log in om te reageren
 • Mette 4 jaar geleden

  #mette

 • Mette 4 jaar geleden

  Thanks voor de tips gils!!

 • Rosita 4 jaar geleden

  Google ook maar eens op de chlorella pillen van Vital Green. Bevat alle vitaminen en mineralen (behalve vit. C) die je nodig hebt en het ontgift je lichaam ook nog eens....Ik zweer erbij, je voelt je kip lekker en volledig uitgerust! (Wel pas na een tijdje, want alle gifstoffen moeten natuurlijk wel eerst je lichaam uit. Ik zeg er wel bij, wel volhouden, want tijdens de ontgifting kun je je wel helemaal niet zo lekker voelen, maar gelukkig gaat dat over)

 • Jasmijn 4 jaar geleden

  echt leuk! En die producten ga ik zeker uitproberen xx

 • LIANNE 4 jaar geleden

  Komt goed !

 • Ayse 4 jaar geleden

  Toevallig! Ik ben ook begonnen met het gezonder eten en meer eten van organische producten haha.. Ik zou Miranda Kerr's beautytips aan iederen aanraden!

 • Debbie, Stylofax 4 jaar geleden

  WOW Die top is AMAZING! dikke dikke vette tien! We hebben dezelfde voornemens. Ik ben benieuwd........

 • Sylvana 4 jaar geleden

  Ik ga vanaf morgen beginnen met detoxen met 'Frecious. Per dag 3 tot 6 groentensapjes en daarnaast alleen water of kruiden thee.....(ik vind het een beetje lijken op fruit/groentensapjes á la glazen huis serieus request....)