Editors choice: Designchick Amanda

Hi Fashionchicks! Hier spreekt jullie nieuwe communicatie & designchick. Ik wil me graag even voorstellen. Mijn naam is Amanda van Effrink, twintig jaar, fashion addict, gek op hoge hakken, statement pieces, grote sieraden, mooie panty's en een fashionfetisj voor leer, lak en alles wat glimt of glittert. (nee, niet a la Geer & Goor, don't worry).

Dit jaar ben ik afgestudeerd op akademie Vogue en heb nu m'n diploma voor mediastylist mode. Ik heb daar een heerlijke, leerzame tijd gehad en nu is het tijd om mijn creativiteit te laten zien bij Fashionchick. Ik ben hier nu een weekje en het is al helemaal gezellig!

amanda van effrink

Ik ben al een paar jaar addicted to online shoppen en het wordt alleen maar erger. Zo fijn om tussendoor even op een leuke webshop te kijken en wat te bestellen. That makes my day! Ik heb toevallig net nog twee paar sleehakken besteld bij Nelly.com en als ik thuis kom liggen er al weer andere pakketjes van Nelly.com en H&M op me te wachten. (Heel fijn zo´n mams die me updates geeft over deze belangrijke dingen.)

Ik ben afgelopen week naar de Grazia PC catwalk geweest om frontrow de nieuwste trends van aankomend seizoen te bewonderen. En ik heb gelijk een street report voor jullie gemaakt met outfits die inspirerend en origineel zijn. Er liepen zoveel stijlvolle dames rond, dat ik een bomvolle camera had aan het einde van de dag. Heerlijk!
Verder heeft onze FashionOPPERchick Ellen mij ook even geïntroduceerd in haar column op TLC met een gezellig kiekje erbij, samen met de twee andere nieuwe Fashionchicks Nanna (plus Fashiondog) en Laura.

Na zo'n eerste inspiratievolle week, wil ik jullie graag mijn negen favoriete producten laten zien uit onze de Fashion Finder.

Fashion favorites Amanda van effrink

Mishumo KettingMishumo Dress-for-less
€ 29,90 € 9,95
Ettika Rose Saying Bangle SO WHAT IF I'M A GOLDDIGGEREttika XOXOshop
€ 44,95 € 29,95
Oui Monsieur! Fancy moustache ketting goldFrom Paris with Love! TopVintage
€ 7,95
Baroque SunglassesModeMusthaves ModeMusthaves
€ 24,95
NLY Trend That Girl ShoeNLY Trend Glitter pumpNelly.com
€ 34,95
Jeffrey Campbell Lita ShoeJeffrey Campbell Nelly.com
€ 174,95
T-shirtC&A wehkamp.nl
€ 12,90 € 7,50
Wet 'n Wild Fast Dry Nagellak - Party of Five GlittersWet n'Wild The Make Up Spot
€ 1,50
Deborah Lippmann Candy ShopDeborah Lippmann Nelly.com
€ 22,50

Zoals je ziet, ik hou van zwart, leer, high heels en gekke accessoires. Het ligt ook wel aan m'n mood wat voor outfit ik aan trek, maar over het algemeen ben ik wel de avantgardistische chick.
Wat vinden jullie er van? Hou jij ook van over the top outfits? Of ben je toch meer een casual type? Laat het me weten, ik ben één en al oor!

liefs, Amanda van Effrink, When in doubt, just add some glitter.

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.