Editors choice: De clutch kwijt!

Bij een partyoutfit, kerst of verkleedpartij zijn pailletten, glansjes, glimmers en glitters heel normaal. Ik vond altijd al dat overdags dit soort glittertaferelen ook prima konden. Gelukkig laten de modetrends het nu ook toe om overdags te schitteren, want ik hou zo van glitters! Het is mijn obsessie van het jaar. Glitter er op los is mijn devies.

Teaser

Spread the glitter!

Elke dag probeer ik mijn glittercollectie een beetje meer uit te breiden. In mijn verzameling mag ik onder andere al trots presenteren: mijn lovely Lita's van Jeffrey Campbell en een heerlijke clutch van  Friis&Company. De afgelopen weken heb ik mijn liefde voor glitters aardig verspreid. Mijn glitterschoenen hebben een spoortje glitters achter gelaten in het Holland Casino waar de Speel met stijl award uitgereikt werd. Mijn glitterclutch had ik bij me tijdens een gezellige sushidate met de andere Fashionchicks en gedurende de lancering van de style guide van Danie Bles op het Spui. Afgelopen weekend was ik alleen letterlijk helemaal de clutch kwijt! Gelukkig herenigde een eerlijke vinder mij en mijn clutch een paar dagen later alweer. (inclusief de inhoud: welcome back wonderfull makeup, pasjes en onmisbare blackberry!) 

Vanavond zijn de Dutch Fashion Awards waar ik glitterend naar toe ga, zaterdag heb ik een verkleedfeestje in Duitsland waar glitters natuurlijk ook een must zijn en zondag is de Fashionbash in het Hilton waar mijn nieuwe Nelly.com glitterjurkjes absoluut van pas komen! 

Glitter inspiratie

Jeffrey Campbell Lita ShoeJeffrey Campbell Nelly.com
€ 174,95 € 87,50
Armwrap GlitterST. Studio The Little Green Bag
€ 19,95 € 14,95
Il Decollete tasIl Décolleté subliemschoenentas.nl
€ 189,00 € 59,95
Valerie Minirok goudkleurigValerie Zalando
€ 244,95 € 194,95
Nude Blink SneakerBlink Le Ballon
€ 59,95 € 25,00
glitter topVila wehkamp.nl
€ 39,95
Muvit Glitter Back Case Roze voor iPhone 4 en 4sMuvit HoesjesOnline
€ 22,95
Petal Sequin Top by Michael Michael KorsMichael Kors My Wardrobe
€ 181,50 € 90,76
Sequin ShortHouse of Luxury The Sting
€ 29,95 € 19,95
truiMango wehkamp.nl
€ 44,99 € 19,99
HOTmakeup Super Funky NailpolishHot Make Up Nelly.com
€ 7,95
PaillettenjurkAshley Brooke OTTO
€ 159,95 € 84,95

Dit waren wat producten uit de fashion finder die goed in deze Ziggy Stardust meets Lady Gaga stijl passen. Zijn jullie ook al helemaal into the glitters? Kennen jullie het gevoel dat wanneer je iets ziet glitteren je het moét hebben?

liefs, Amanda van Effrink, When in doubt, just add some glitter.

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.