Editors Choice: Day to Night

Je hebt highs en lows in het leven. Momenten vol glamour en hard werken en momenten waar het leven juist voorbij lijkt te sukkelen. Op de Fashionchick redactie heerst een gigantische fashion high. Meiden overleggen met elkaar terwijl hun vingers haastig door tikken, klikken en schrijven. Amanda en Mette designen magazines en flyers alsof ze nooit anders hebben gedaan. Nanna heeft een nieuwe beste vriend gevonden in de telefoon. Laura, Kittie en ik tikken artikel na artikel tot we elke modetrend letterlijk kunnen uitspellen en Ellen loopt meeting na meeting af. From day to night zijn we bezig met Fashionchick.

Day to night

To be continued...

Waarom die heerlijke fashion high? Dat hoor je snel genoeg, want over een paar dagen kunnen wij gaan genieten van het eindresultaat van ons harde werken! De oneindige to-do-lijstjes kunnen dan weer even aan de kant, Nanna kan ook weer zonder telefoonlijn contact maken met anderen en er is weer tijd voor een adempauze af en toe. Voor even dan, want wij houden veel te veel van dit soort fashion hectiek.

In tijden van drukte moet je je garderobe slim gebruiken. Kies een basis die je met een paar simpele aanpassingen zowel casual als classy kunt dragen. Ik verwissel op dit soort dagen mijn platte schoentjes voor mijn Sylvia Geersen pumps en ben ready to go. From day to night ga je in drie stappen met de onderstaande basis van witte top, bloemenprint rok en stijlvolle armband.

Day to night Fashion


Losse trui, 2Two
€109,95
(Zalando)

Witte tanktop, Modström
€17,50
(Welikefashion.com)

Blazer, MbyM

€89,95
(Welikefashion.com)

Ring, Pearl by Simone
€14,00
(Diva Fashion Accessoires)


Bloemenrok, Motel
€39,95
(Welikefashion.com)

Nude suede clutch
€399,95
(Fab.)

Sneakers, Nike

€94,95
(Zalando)


Armband, Blinckstar
€34,95
(Ciraad)

Laarzen, Atelier do Sparto
€239,95 €167,95
(Dicapolavori)

Dit weekend op de planning: Een dagje stad en een avondje theater. Mijn day to night look komt dus snel weer uit de kast. Hoe breng jij een outfit van dag naar nacht? 

liefs, Marlies Bax

Marlies Bax

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Reageer

  Log in om te reageren
 • Dunja 5 jaar geleden

  Die blazer van MbyM en die Clutch zijn echt geweldig!

 • Carlijn 5 jaar geleden

  Ik vind ze allemaal echt super leuk!

 • Esmée Lisa 5 jaar geleden

  Die ring is echt super!

 • corine 5 jaar geleden

  zitten leuke dingen bij, vooral de ring, ook nog betaalbaar!

 • Kyra 5 jaar geleden

  heel leuk en lekker fleurig toch wel :) !

 • Priscilla 5 jaar geleden

  Ben erg benieuwd!

 • Yvonne 5 jaar geleden

  Dit is wel heel leuk allemaal!

 • Ellen 5 jaar geleden

  @ Laura: bijna... Woensdagmiddag komt het magazine online! Met nog een andere leuke verrassing ;-)

 • Charissa 5 jaar geleden

  Leuke dingen allemaal :-) Ik moet zeggen dat ik bijna nooit hakken draag overdag, (school, stage) dus als ik 's avonds een speciale gelegenheid heb trek ik graag hakken aan. Als ik niet teveel hoef te lopen dan. Ik moet zeggen dat het ook wel leuk is. Sommige meiden lopen elke dag op hakken, dat is al niet meer bijzonder. Maar als ik een keer hakken aan heb krijg ik wel vaak opmerkingen en complimenten, dat is toch ook leuk :-)

 • Laura 5 jaar geleden

  Ben erg benieuwd naar het nieuwe magazine! Vanaf wanneer is die te lezen? Outfit van day to night: mooie hakken ipv sneakers, clutc ipv tas en lekker veel sieraden!

 • Mireille 5 jaar geleden

  Inderdaad, die ring is prachtig en zeeeeeer betaalbaar!

 • Carlijn 5 jaar geleden

  Supermooie ring, voor maar 14 euro!