Editors Choice: Daphne's fashion confessions

“Daphne, wil jij de editors choice maken deze week?” Voor ik het wist had ik enthousiast: “Ja, leuk!” geroepen. Maar waar ga ik over schrijven? Er moet namelijk ook een weer gezellig stukje tekst bij my favorite picks. Nu kan ik typen dat ik zo'n zin heb in de zomer, of in ieder geval een beetje lente, en klaar ben met de kou – dat is ook zo – maar dit zorgt er niet voor dat het kwik naar Caribische hoogten zal stijgen.

En toen had ik het: my fashion confessions. En dat zijn er nogal wat, dus misschien is het verstandig niet alles op te biechten, maar ik ben in een openhartige bui. Ready?

I love black. In mijn kledingkast heeft zwart de overhand. Niet omdat het afkleed, nee, hier komt het: ik ben een knoeikont. Onverklaarbare vlekken steken telkens weer de kop op wanneer ik een niet-zwart kledingstuk draag. Toch ben ik (geïnspireerd door Blake Lively & opperchick Ellen, ik dacht namelijk dat blond haar en nude niet samen gingen. Zat ik er even goed naast.) hard op weg meer nudes en kleuren in mijn kast toe te laten. Want voor vlekken heb je tenslotte Vanish en Shout, toch? Ik ben gek op hoge hakken. Op mijn vierde liep ik al te stappen op van die roze plastic prinsessenmuiltjes met een pluche dot erop, gevolgd door blokhakjes en mijn moeders pumps. Totdat Moeder Natuur mij liet doorgroeien tot een royale 1.80m. En met een hak van 9cm kijk je dan al snel op iedereens kruintje. In de pubertijd even een obstakel, maar toen bedacht ik me in een helder-minder onzeker-bijna volwassen-moment: 'Wie heeft er eigenlijk last van? En ik vind het mooi!'. Plus, ik kan bij de bovenste schappen, HA! Dus terug van weggeweest and here to stay! Liever kwantiteit dan kwaliteit. Ik heb liever drie goedkope tops dan één dure van hoge kwaliteit. Helemaal niet slim natuurlijk; drie keer dragen, één keer wassen en je kunt ze weggooien, maar dit vind ik niet erg. Mijn smaak is zodanig wisselend dat ik nog geen behoefte heb om te investeren in kledingstuk dat een leven lang mee gaat. En misschien nog wel de belangrijkste reden: ik ben een student. Je begrijpt me wel... DAPHNE'S FASHION FAVORITES

Spijkerjasje
Spijkerjasje ICHI
EUR 59.95
(de Bijenkorf) 

Top Alala Red,...
Rode top
EUR 54.95
(Welikefashion.com)

Zign Pumps...
Zign slingback pumps
EUR 89.95
(Zalando)
 Tunic Rada...
Legergroene blouse
EUR 89.95
(Welikefashion.com)
 Jeansrok
G-star rok
EUR 79.95
(de Bijenkorf)
Necklace...
Goudkleurige ketting
EUR 29.95
(Welikefashion.com)
 Vero Moda VARLA...
Vero Moda blazer
EUR 49.95
(Zalando)
 Shirt
Modström T-shirt
EUR 40.00
(de Bijenkorf)
 Pants Peppy...
Zwarte basic broek
EUR 89.95
(Welikefashion.com) 
 Jacket Whiskys...
Grey jacket
EUR 79.95
(Welikefashion.com) 
Sophie Jumpsuit...
Taupe jumpsuit
EUR119.95
(FashionManor) 
Feliz Hannah...
Sandalette
EUR 109.95
(TheOnlineFashionStore)

Heb jij ook fashion confessions? Of laat je mij alleen opbiechten :)?

xoxo Daphne

liefs, Daphne Schaufeli, Wees jezelf.. er zijn al zoveel anderen

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.