Editors Choice: Bye bye Amsterdam

Time flies when you're having fun! En zo is dat. Wat van te voren een lange periode leek is voorbij gevlogen. Ik heb mijn laatste week op de Fashionchick redactie er alweer opzitten. Vijf maanden geleden verhuisde ik zenuwachtig naar Amsterdam en begon ik aan mijn stage bij Fashionchick.nl. In deze periode heb ik zoveel mogen doen! Van het schrijven van artikelen tot het invoeren van een datafeed (een wat?!). Ik mocht helpen met het organiseren van de sample sale, was aanwezig bij de lancering van de eerste Fashionchick Notebook Clutch, heb de ontwikkeling van twee edities van de Fashionchick schoenen mee mogen maken en ga zo maar door! Natuurlijk mag ik het Sinterkerstfeest op de redactie niet vergeten. Kortom, te veel om op te noemen.

annemiek

Terug naar het hoge noorden

Maar gelukkig hoef ik niet bang te zijn om in een zwart gat te vallen, er staan alweer allemaal leuke dingen op de planning! Zo verhuis ik dit weekend weer terug naar het hoge noorden, terug naar mijn vriendinnetjes die ik in het afgelopen half jaar helaas veel te weinig heb gezien. Ik kan niet wachten op het wijntjes drinken, dansjes doen en meer gezelligheid! Ook heb ik samen met mijn lieve vriendje een appartement gevonden in de binnenstad van Groningen, waardoor ik na het stappen kruipend naar huis kan gaan. Dit weekend komt dus in het teken van verhuizen te staan! Heerlijk mijn nieuwe huisje inrichten en leuke accessoires shoppen (het tillen van de dozen en meubels laat ik aan de mannen over).  Natuurlijk zijn de saaie schooldagen ook weer in aantocht, maar dit feit stop ik nog maar even ver weg. Eerst heb ik nog een paar weekjes gereserveerd voor leuke dingen, ontspanning en vooral heel veel gezelligheid in ons nieuwe huisje!

Mijn stijl

blouseBlouse Vero Moda
WEHKAMP.NL
€29,95 €19,95
Quilted leren rok
MODEMUSTHAVES.COM
€74,95
Ombre sweater
ZALANDO
€89,95
Blazer Mango
WEHKAMP.NL
€69,99
Gouden nagellak
NELLY.COM
€26,95
broekMetallic skinny
MENATWORK
€49.95 €39,99
Bodycream Rituals
DE BIJENKORF
€15,00
Poncho Mint&Berry
ZALANDO
€109,95
Enkellaars Even&Odd
ZALANDO
€69,95 €45,95
Collar ketting
TOPVINTAGE
€19,95
Groene balzer
SANS ONLINE
€30,00
Muts Mint&Berry
ZALANDO
€19.95 €16,95

Ondanks mijn leuke plannen ga ik Fashionchick en mijn lieve collega's erg missen! Ik wil iedereen bedanken voor de super leuke tijd en wens Fashionchick een super jaar toe. Ook wil ik alle trouwe Fashionchick-visitors bedanken voor de leuke reacties en reviews. Gelukkig kan ik Fashionchick vanaf mijn laptop volgen en zal ik dus nog vaak op de website te vinden zijn. I had a great time!

liefs, Annemiek Abma

Annemiek Abma Whoever said money doesn't buy happiness didn't know where to shop!

Reageer

  Log in om te reageren
 • Annemiek 4 jaar geleden

  Ahh ik mis jullie ook!! Heb nog steeds geen internet in mn nieuwe huis, dus lees het allemaal nu pas. Ik was heel graag nog een half jaartje gebleven Alexsia!

 • Eline 4 jaar geleden

  Groningen kan wel een extra Fashionchick gebruiken! Welcome (back)!

 • Marlies 4 jaar geleden

  We missen je al!

 • Lydwien 4 jaar geleden

  Leuk! De blouse van wehkamp.. love it!

 • Inge 4 jaar geleden

  die jas van zalando is mooi!

 • Anouk 4 jaar geleden

  Leuk artikel! En wat een gave stijl!

 • Iza 4 jaar geleden

  Leuk artikel om te lezen! Wel jammer dat je weg gaat, gelukkig val je niet in een zwart gat. ;) Ik wens je veel geluk in je nieuwe appartement en de nieuwe fase in je leven. En ps: de poncho van Mint&Berry is echt geweldig!

 • Alexsia 4 jaar geleden

  Wat 'n geweldige kans, die stage bij FashionChick. En 5 maanden is idd zo om. Ik begrijp goed dat je terug naar je vriendje en al je vriendinnen wilt, maar had je niet nog een half jaartje willen blijven?! Anyway, veel geluk in het hoge Noorden, en schrijf misschien eens een stukje over wat dáár allemaal op fashion gebied te beleven valt, kleine winkeltjes die je moet zien, enz.

 • Kirsten 4 jaar geleden

  De collar ketting is super cute :)