Editors Choice: Brand new me!

Met bevende handjes bij de kapper. Koelbloedig hoor ik mezelf zeggen; "Als het echt zo dood is, knip het dan maar af." Knip, knip doet de schaar voor een lange bob à la Jennifer Aniston in een donker kleurtje. Dag lange blonde slag. Met bevende handjes leg ik mijn scriptielezers uit hoe persoonlijke suggesties op Fashionchick geïntegreerd zouden moeten worden. Een spel van aanvallen en verdedigen volgt. De lezers vallen aan, ik probeer hun scherpe vragen af te weren en probeer in een aanval terug te slaan. “Gefeliciteerd, je bent geslaagd met een 9!” Dag ouwe vertrouwde school! Hallo feestjes en het werkende leven!

Editors Choice Marlies

Als er een redesignvirus bestaat, dan heeft hij bij mij keihard toegeslagen. Net als Fashionchick vind ik mezelf opnieuw uit. Nieuw haar, nieuw leven, weg van school, weg van mijn imago als zesjes student en met kleding even back to basic om ook daar mezelf binnenkort opnieuw te ontdekken. Ik hul me nog in classics als t-shirt en jeans om straks, na de zomer, geheel vernieuwd voor de dag te komen. Naast nieuwe fashion staat mijn zomer in het teken van "Wat ga ik doen? Waar wil ik heen? En wat wordt mijn toekomst?" Spannend, moeilijk, maar heel erg leuk. Waar Fashionchick new and improved is, probeer ik dat ook te zijn en hopelijk net zo succesvol. Gelukkig biedt Fashionchick alvast genoeg inspiratie voor Marliesfashion 2.0.

BRAND NEW ME BASICS

Mistress

Nagelak, Ciate
€11,99
(ModeMusthaves)

Sandaal op hak Replay

Sandaal, Replay
€119,95 €85.00
(Shoemixx)

T-shirt Diesel

Baggy Top, Diesel
€45,00
(de Bijenkorf)

Pieces armband Pieces

Armband, Pieces
€12,95
(Wehkamp)

Levi's demi curve skinny jeans Levis

CurveID Jeans, Levis
€89,90
(Wehkamp)

Earrings Three Circles Rose Gold Soho Hearts

Oorbellen, Soho Hearts
€34,95
(Welikefashion.com)

Modström TULLA Mouwloos shirt Zwart Modstrom

Basic Tanktop, Modström
€16,95
(Zalando)

Vierkante sjaal de Bijenkorf

Dun Sjaaltje, DiCapolavori
€14,95 €7,47
(de Bijenkorf)

JSFN short JSFN

Shorts, JFSN
€29,95
(Wehkamp)

Bikini Laura White Pieces
Witte Bikini, Pieces
€29,95
(Welikefashion.com)
Mega Shine Lipgloss
Smokey Look Lipgloss, NYX
€4,99
(Boozyshop)
Hüftgold Bo Leren Riem bruin
Riem,Huftgold
€64,90
(Kolibrishop)

Noem al die verandering een quarterlife crisis, noem het een nieuw begin. Wat het ook is, ik ben blij met mijn brand new me die hopelijk alleen nog maar beter wordt!

liefs, Marlies Bax

Marlies Bax

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Reageer