Editors Choice: Als ik Beyoncé was..

Beyoncé komt naar Nederland en dat noem ik nog eens een heugelijk feitje. 22 april staat ze in Ziggo Dome in Amsterdam voor haar Mrs. Carter Show World Tour. Beyoncé is niet alleen de koningin van de R&B, maar ook nog eens succesvol moeder, vrouw, actrice en zakenvrouw. Oja en ze is natuurlijk ook nog eens ontzettend sympathiek, gevoelig, lief en ze ziet er altijd (ik herhaal: ALTIJD) fabulous uit. Dat kan ik weten, want ik verafgood deze vrouw. Een vrouw om jaloers op te zijn, maar ook zeker een voorbeeld. Afijn, mijn punt is duidelijk: ik hou van Beyoncé.

beyonce editors choice

ALS IK BEYONCE WAs

Soms zou ik dan ook willen dat ik Beyoncé was. En mijn buren kunnen het weten. Op zo'n moment knalt de ene na de andere hit van Miss Beyoncé uit de speakers. Dan trek ik een Beyoncé-waardige outfit aan met hoge hakken en brul ik alle nummers mee terwijl ik door de woonkamer dans, waarbij mijn huisgenoten het slachtoffer zijn van mijn uit de hand gelopen crush. Heel even geloof ik echt dat ik Beyoncé ben. Ik voel me sterk, vrouwelijk, independent en sexy! Ik heb weer even mijn five minutes of fame gehad met als resultaat de lachende gezichtjes van mijn huisgenoten.

En dan kom ik natuurlijk tot de conclusie dat ik Beyoncé niet ben. Maar ik klaag niet: de komende vijf maanden ga ik namelijk stage lopen op de gezellige moderedactie van Fashionchick.nl. Hier op de redactie kan niet iedereen mijn liefje Beyoncé waarderen, maar ach. Ik vertrouw erop dat er net als ik nog veel meer vrouwen van Miss Knowles houden. Al is het maar om haar geweldige looks. Ik stel voor dat we allemaal een Beyoncé waardige outfit in onze kast hangen. Cause, who run the world? Juist ja. Girls!

Dress like a star

Touch - zonnebril rond
MANGO
€19,99
Supertrash Josephine Velvet
MODEREPUBLIEK
€100,00
Play pants
SUPERTRASH
€59,90
Selected femme leren broek
WEHKAMP.NL
€125,00
Jane norman trui
V&D
€18,00
Bitching & junkfood shorts
ZALANDO
€119,95
Mango jurk
WEHKAMP.NL
€19,95
Top tiger eye dolly
9 STRAATJES ONLINE
€79,00
Zoe Karssen sweater
ZALANDO
€74,95
Dsquared2 baseball cap
BYSMITS
€89,95 €44,98
Perlato sandalen
ZALANDO
€109,95
Organic glam nailpolish
NELLY.COM
€10,95

Wat vinden jullie van Beyoncé en haar stijl?

liefs, Anne ,