Editors choice: aan de spaanse costa

Nog anderhalve week.. Dan mag ik m'n koffer inpakken en vertrek ik linea recta naar Barcelona aan de zonnige Costa. Afgelopen dagen op kantoor tijdens onze Hollandse hittegolf heb ik al weg zitten dromen. Zwoele avondjes met cocktails binnen handbereik, eindelijk weer bruin bakken a la playa en natuurlijk shoppen in de verleidelijke winkelstraten van Barcelona. Ik kan niet wachten!

Editors choice

Picknick in the parK

Toch is het nog niet zover en moet ik nog even geduld hebben. Gelukkig is het met dit heerlijke zomerse weer zeker geen straf om nog even in ons landje te vertoeven. Zo was het afgelopen week tijd voor een gezellige avond picknicken in het park met de Fashionchicks. Geheel bepakt en bezakt met de lekkerste hapjes en drankjes konden we onszelf begeven tussen de rest van de Amsterdammers. Zo konden we toch nog even een glimp opvangen van het avondzonnetje.

De komende week bij Fashionchick zal ongetwijfeld zo voorbij vliegen. Daarom is het geen overbodige luxe om alvast te bedenken waarmee ik mijn koffer ga volproppen. Strandjurken, a lots of sunglasses, uitgaanstops, shortjes, maxi dresses, sandaaltjes en natuurlijk accessoires mogen niet ontbreken. Om dan nog maar niet te beginnen over al m'n beautyproducten. Het zal als altijd wel een crime worden om al m'n vakantie musthaves precies passend mee te krijgen... nu al zin in!

KOFFER MUSTHAVES

Collar tips
FASHIONOLOGY
€ 15,00
Top Suncoo
ZALANDO
  € 43,95
Zonnebril River Island
ASOS
 € 17,97
Rugzak
ASOS
€ 59,00 € 50,20
Short met hartjes
DRESS REPUBLIC
€ 34,95
Flatform met print
ASOS

€ 103,69 € 30,42

Nagellak Essie
FASHIONOLOGY
€ 13,00
Jumpsuit
WEHKAMP
€ 29,95 € 16,95
Ketting met kruisje
WELIKEFASHION.COM
€ 19,95
Ear Cuff
FASHIONIZE
€ 17,95
Maxi rok Molly Bracken
ZALANDO

€ 35,95 € 26,95

Strandhoed Pieces
NELLY.COM

€ 20,95 € 12,95

Ga jij nog op vakantie? En wat mag er bij jou niet ontbreken in je koffer?

liefs, Denise Swaagman

Denise Swaagman Als je haar maar goed zit!

Reageer