Editors choice: 5 year Fashionchick fun!

Wauw, ik ben nog steeds helemaal blown away van gisteravond. Gisteren was namelijk ons 'Fashionchick 5 year celebration party' bij hotspot BAUT in Amsterdam. Met zo'n 150 webshops, bloggers, pr-bureau's, zakenrelaties, oud-collega's en ons internationale team op de lijst was de ruimte binnen no time gevuld. Iedereen had zich aan de dresscode zwart/wit gehouden, zoals je in het fotoverslag kunt zien. Best bijzonder, niemand had hetzelfde gestreepte blousje aan ;-).

ellen snijder

Cadeautjes, optreden, lieve woorden en herinneringen

De hele avond ben ik bedolven onder de cadeautjes, bloemen en -nooitverkeerd- chocolade, dus ik voelde me echt jarig! Op maar eens op te noemen... Shoptegoed van ModeMusthaves, sieraden van Fashionology en een heel bijzonder cadeau van Boumanonline: een echte Diamant! Daarnaast, speciaal voor Fashionchick, een optreden van Roger Saro, he is so fine, luister ons favo take a picure. We like!

Ook was Fashionchick DJ Alamaison -mijn medekrullie- weer lekkere plaatjes aan het draaien. Op het einde is het hele Fashionchick team nog even los gegaan op de dansvloer, deze foto's zijn dan ook wat minder charming. Toen iedereen daar zag shinen was ik zo trots en dacht ik 'wat hebben we toch een leuk team verzameld, één en al gezelligheid, iedereen is zo anders, maar iedereen respecteert elkaar'. Volgens mij is dat heel bijzonder!

Black & white, dancing together

Blouse Only
WEHKAMP.NL
€21,95
Ketting
FASHIONOLOGY
€32,00
Kraagje
SACHA
€16,95
Bobbi brown mascara
DE BIJENKORF
€25,00
Kanten bh
LITTLE SOHO
€39,95
Bril
SACHA
€9,95
Supertrash broek
WELIKEFASHION.COM
€99,95
Ring
FASHIONOLOGY
€75,00
March23 pumps
BULLS & BIRDS
€179,95
Invite clutch
INVITO
€19,99
Bobbi Brown lip balm
DE BIJENKORF
€21,00
High heels rescue
SACHA
€19,95

Ook bedankt aan jullie: de Fashionchick bezoekers. Hoop dat jullie ons nog een vijf jaar zullen blijven volgen! Wij zullen ons best blijven doen om het beste van beste online op te blijven sporen ;-).

liefs, Ellen Snijder

Ellen Snijder FashionOPPERchick!

Reageer

  Log in om te reageren
 • Inge 4 jaar geleden

  Zag er uit als een gezellig feestje! Nog van harte dames!

 • Jetje 4 jaar geleden

  Niceee!!

 • Alexsia 4 jaar geleden

  Good for you, girls, en Ellen!!! Ga gelijk het fotoverslag bekijken. Best wel funny dat niemand hetzelfde zwart/wit blousje aan had....ja, er zijn er honderden, maar toch, iedereen valt bijna altijd op dezelfde 25 ofzo. Mmmmm, misschien een onderzoekje waard, ben wel heel nieuwsgierig hoe dat weer kan ;-)

 • Amanda 4 jaar geleden

  very nice editors, ellie. trots!!