Guest editors

Edith In Between: Van twee walletjes eten

Edith, 24 april 2017

Edith In Between: Van twee walletjes eten

Weet je wat nou een groot voordeel is van een inbetweenie zijn? Je kan gewoon in twee werelden shoppen. Voor tops, sweaters, blazers en jassen kan ik goed terecht bij de reguliere merken. Maar voor onderkantjes moet ik wel bij de plus merken kijken. Of in ieder geval, merken die t/m maat 48 gaan. Dat betekent meer keuze!

Edith in between

The musthave look

Ik ben bij River Island gaan shoppen en ik heb goed gescoord! Ik heb gekozen voor een echte ‘musthave look’ voor deze zomer! Een ripped jeans, gecombineerd met een witte top met ruffles! Afgestyled met een babyblue crossbody bag en zilverkleurige sandaaltjes.

Edith in between

There is more

Zo zijn er natuurlijk meer merken die twee verschillende collecties hebben. Mango heeft een grote maten zus, Violeta. Dus je shopt dezelfde stijl, alleen met een breder maat bereik. Ik als inbetweenie dacht altijd dat ik tussen wal en schip viel, maar ik zie nu in dat ik juist van twee walletjes kan eten! Probeer het ook eens, en laat je inspireren door beide werelden!

Shop de look

Office Sandalen met hoge hak silver mirrorOffice Zalando
€ 79,95 € 55,95
Blauwe kleine crossbodytas met sluiting voorRiver Island River Island
€ 29,00
Violeta by Mango loose jeansVioleta by Mango wehkamp.nl
€ 49,99 € 24,99
MAC Politely Pink (lustre) Lipstick 3 gMAC Douglas
€ 19,50
whkmp's great looks overhemdblouseBlouse lange mouwwehkamp.nl
€ 49,95
My Jewellery Little Stone White Armband 7101-A-7341My Jewellery Sieraden.com
€ 29,95

Over Edith
Edith Dohmen van Style has no size gelooft dat schoonheid en stijl hebben niets te maken hebben met de maat die je draagt. Elke vrouw kan er goed uit zien. Edith is al heel wat jaren werkzaam als styliste en ze zet zich in voor meer diversiteit in de mode op het gebied van kleur, leeftijd en maat. Zwevend tussen de straight size en plus size noemt Edith zichzelf een inbetweenie. Ze zal al haar tips & tricks om zo stijlvol mogelijk voor de dag te komen - ongeacht je maat - hier op Fashionchick met je delen. 

liefs, Edith , every woman deserves to be noticed!

Lees meer