Dromen van denim bij V&D

It's denim week! Favoriet warenhuis V&D zet ons meest gedragen spijkerstof deze week compleet in de spotlight. Voor een sterk staaltje indigoblauw van de bekende jeansmerken, ben je bij V&D op het beste adres. Mango, Only, Replay, Fornarina, Pepe jeans, Cimarron, Mavi en Garcia. V&D has it all. Om deze Denim Week in te luiden, selecteerden wij onze favoriete denim items. Happy denim days! 

v&d denim

Only denim

Het Deense merk Only begon met een revolutie die zijn oorsprong vond bij de liefde voor jeans. Eerst alleen in Denemarken, maar is tegenwoordig - thank god - niet meer weg te denken uit het Nederlandse modelandschap. En maar goed ook, want voor stijlvolle en trendy mode moet je bij Only zijn. Met een breed scala aan denim om van te dromen is de collectie goed vertegenwoordigd tijdens deze denim week van V&D.

V&D only

Leerlook jackONLY V&D
€ 49,95
TopONLY V&D
€ 21,95 € 9,00
JeansONLY V&D
€ 39,95 € 25,00

Replay Rebellion

Jaren geleden aanbaden we Replay als geen ander. Maar de liefde voor het Italiaanse label bleef niet achter in vervlogen tijden. Nog altijd is Replay een favoriet voor jeans. Denim komt met wat vintage feelings. En nee, nee, het zijn niet meer alleen grote merknamen op T-shirts die de collectie vullen. Replay geeft een originele items een denim twist.

Replay V&D

SpijkerblouseReplay V&D
€ 99,00 € 49,00
Jeans LuzReplay V&D
€ 145,00 € 99,00
JackReplay V&D
€ 260,00

Favourite Mango

Skinny, straight-fit, bootcut, boyfriend, push-up jeans en jeggings. Mango weet hoe ze een denimcollectie op de perfecte wijze moet vullen. Met een Spaans vleugje souplesse en een Mediterraans gevoel voor stijl rolt de collectie van spijkergoed de winkels in. Een jeans die gemaakt is aan de hand van drie pijlers: harmonie, bescheidenheid en affectie. Wij zeggen volmondig ja!

V&D mango

JeansMango V&D
€ 29,99 € 14,99
SpijkerjackMango V&D
€ 19,99
BlouseMango V&D
€ 29,99

Pepe Jeans

Pepe Jeansis één van de eerste merken die begon met het produceren van denim. Ook dit seizoen doet het Londense merk haar uiterste best om met spijkerstof compleet on-trend te zijn. Shirts, broeken, rokken en zelfs schoenen komen in denim.  Als je denkt dat meerdere denim items in een outfit niet kunnen, dan zit je fout. Durf jij een total-denim look aan?

V&D pepe jeans

SweaterPepe jeans V&D
€ 75,00
ARIEL JeansPepe jeans V&D
€ 99,00 € 49,00
TopPepe jeans V&D
€ 40,00 € 19,00

Shop meer items van je favoriete merken online bij V&D in de Fashion Finder.  

liefs, Nicolle 

Nicolle 

Reageer