Fashionnews

Drie trends die je niet mag missen van Omoda

Nicolle, 17 september 2014

Drie trends die je niet mag missen van Omoda

Je kent het wel. De nieuwe collecties komen uit en je hebt vanaf het begin af aan een favoriet paar schoenen op het oog. Je weet je nu nog niet bestaande aankoop al tot in perfectie te combineren maar wacht toch nog even tot je honderd procent zeker bent. Na lang twijfelen ga je overstag en surf je naar de website om tot je definitieve aankoop over te gaan. En daar zie je in dikgedrukte letters de woorden "out of stock" naast jouw o-zo gewilde laarzen staan. Help!

Omoda heeft de oplossing voor deze onnodige shopstress. En deze luidt vrij simpel: wees er snel bij! Staan de nieuwe collecties voor de deur? Dan is het een kwestie van inslaan. Om je op weg te helpen tussen alle trends selecteert Omoda voor dit seizoen drie trends die je niet mag missen. Kijk je mee met de trends voor aankomend najaar?

Sneakers

Comfortabel als niets anders. Sneakers moet je in je kast hebben. Ook al ben je geen fan van sportief gedoe, runners kunnen niet ontbreken in je kast. Al is het maar voor het kleine stukje van en naar de auto. 

omoda sneakers

Zwarte New Balance Sneakers W980New Balance Omoda
€ 129,95 € 69,00
Blauwe Nike Sneakers INTERNATIONALIST DAMESNike Omoda
€ 89,95
Zwarte Vans Slip-on sneakers CLASSIC SLIP ON DAMESVans Omoda
€ 74,95 € 49,00

Laarsjes

Matchend met alles! En absoluut favoriet voor het naderende najaar. Nu nog te combineren met een luchtige rok voor de left-overs van de zomer. Maar straks klaar om je wintergarderobe te vergezellen. Enkellaarzen met rits. Of stoere veterboots. Of die fijne instappers die overal bij passen? Of gewoon allemaal?

omoda laarsjes

Zwarte Omoda Chelsea boots R10476OMODA Omoda
€ 99,95 € 69,00
Rode Bronx Enkelboots 44048Bronx Omoda
€ 119,95 € 79,00
Zwarte Bronx Enkellaarsjes 44091Bronx Omoda
€ 119,95 € 59,00

Animal prints

Grauw! Animal prints zijn terug. En hoe! Omoda heeft een fijne verzameling van dierlijke prints in de nieuwe collectie opgenomen. Geïnspireerd op de leopard of afgekeken van de krokodil. Natuurlijk niet echt. Maar wel klaar om op sierlijke wijze gedragen te worden door jou!

omoda animal print

Beige Maruti Sneakers BLIZZMaruti Omoda
€ 99,95 € 49,00
Bruine Michael Kors Portemonnee WALLET ON A CHAINMichael Kors Omoda
€ 224,95
Grijze Bronx Enkelboots 44120Bronx Omoda
€ 79,95 € 59,00

Welke van drie bovenstaande trends ontbreekt nog in jouw kledingkast? Shop meer producten van Omoda online in de Fashion Finder.

liefs, Nicolle ,

Lees meer