Drie Dwaze Dagen artikelen ook online te koop

Oktober: de mooiste merken voor dwaze prijzen.

De Drie Dwaze Dagen van de Bijenkorf vinden dit jaar plaats op donderdag 1, vrijdag 2 en zaterdag 3 oktober. Niemand minder dan Jeroen van der Boom opent op 1 oktober het festijn in Amsterdam, met het speciaal door hem geschreven Drie Dwaze Dagen lied ‘Hier moet je zijn’. De Bijenkorf verwacht dit jaar een behoorlijke stijging van het aantal koopjesjagers, door de inzet van deBijenkorf.nl. Een groot deel van de Drie Dwaze Dagen artikelen zijn online beschikbaar op deBijenkorf.nl. En ook de felbegeerde boekjes zijn dit jaar online in te zien voor heel Nederland.

De Bijenkorf.nl als Drie Dwaze Dagen Mekka

Nieuw dit jaar is dat een groot deel van de Drie Dwaze Dagen artikelen ook online te koop is. Naast de vertrouwde drie boekjes, is er extra boekje exclusief online beschikbaar. Daarmee zijn alle boekjes voor heel Nederland in te zien. Om klanten te helpen bij de voorbereidingen kunnen zij dit jaar voor het eerst online een ‘shoppinglist’ maken. De ‘shoppinglist’ kan geprint worden en meegenomen naar een van de winkels. Klanten kunnen tijdens de Drie Dwaze Dagen direct vanaf de ‘shoppinglist’ een bestelling plaatsen op deBijenkorf.nl.

Online is het ook één groot feest, je kunt er de Drie Dwaze Dagen game spelen en diverse  Bijenkorf cadeaucards winnen! Ben je benieuwd naar het lied ‘Hier moet je zijn’, dat Jeroen van der Boom speciaal voor de Drie Dwaze Dagen heeft geschreven? Deze is nu al gratis te downloaden op deBijenkorf.nl.

Ladies, succes met koopjes scoren! -xoxo- El

liefs, Ellen Snijder

Ellen Snijder FashionOPPERchick!

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Reageer