Drie dagen offline shoppen tijdens de tweede Fashionchick Shopping Days

Toen de eerste editie van de Fashionchick Shopping Days op volle toeren draaide met Cirque la Soirée als opening van een weekend vol korting, was het al geen vraag meer of er een tweede editie moest komen. Ehm... hell yeah! En vanaf 7 mei is het zo ver. Fashionchick gaat weer offline! Dit keer zelfs voor 3 dagen met de Fashionchick Shopping Days Pop-Up Store.

Pop-up store

What to expect...

De plannen groeien nog elke dag, maar we kunnen alvast een paar namen noemen die je in onze tijdelijke pop-up store in de Pijp in Amsterdam terug ziet. De pareltjes van Sarenza en Omoda, de onweerstaanbare trends van ModeMusthaves.com en de kleurrijke collectie van My Jewellery vullen al gegarandeerd de winkel met de favoriete items van Fashionchick. Uiteraard zal het daar niet bij blijven. Meer namen volgen en ook de L.A. vibe vliegt over de toonbank met onze eigen L.A. Luxury schoenencollectie. Allemaal met 20% korting.

Op 7 mei opent de Fashionchick pop-up store met invite only VIP night met bruisende cocktails en dito muziek. Vanaf 8 mei klinkt pas echt het startschot. Dan is de store twee dagen lang van 10.00 – 22.00 uur geopend en zondag tot 18.00 uur te bezoeken. Je kunt niet alleen shoppen; je krijgt styling advies van de Fashionchickredactie, laat je nagels manicuren, leert de beste beauty tips en ondergaat een huidanalyse, je laat vastleggen door Amanda in een fashion illustratie en maakt kans op een gigantische goodiebag met prijzen van onze favoriete webshops. Say what now?! Precies, hier moet je bij zijn. Wij kunnen in ieder geval niet wachten jullie offline te ontmoeten.

Dressed to shop

Even&Odd Top roseEven & Odd Zalando
€ 12,95 € 9,07
Sacha Bucket bag met franjes - zwartSacha Sacha
€ 59,99
Topshop HAYDEN Boyfriend jeans blue denimTopshop Zalando
€ 54,95
Miss Selfridge MOLLY Imitatieleren jas greyMiss selfridge Zalando
€ 64,95 € 45,47
Nikkie - Atalia PinkNIKKIE IVY Fashion
€ 69,95 € 34,98
Witte lage sneakers THE BREAKSacha Leren sneakerSacha
€ 89,99 € 62,99

Meer weten dan alleen dit tipje van de sluier? Have patience, my lovely Fashionchicks. We zullen tot 7 mei steeds meer van het programma bekend maken. Meld je aan voor het Fashionchick Shopping Days Event en blijf op de hoogte. Alvast goed nieuws voor alle trouwe online shoppers. Ook via de site zal er van 7 – 10 mei bij nu al acht shop weer met korting te bestellen zijn.

liefs, Marlies Bax

Marlies Bax

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Reageer