Dresses Only is vernieuwd (gratis goodiebag)

Dresses Only heeft haar website vernieuwd... En... We love it! De online jurkenspecialist heeft een good job gedaan bij het vernieuwen van hun site, ze hebben echt een eigen unieke stijl gecreëerd. Ook heeft de site nu een internationale uitstraling, wij presenteren dan ook met trots: www.dressesonly.nl!

De online shop van Dresses Only  heeft voor elke gelegenheid een jurk. Voor fashionlovers vindt je er de laatste trends. De zakenvrouw slaagt er voor de discrete, stijlvolle jurk, maar is ook slechts een paar klikken verwijderd van een partydress. Voor aankomende vakantie(s) zijn op Dresses Only vrolijke en luchtige zomerjurkjes te vinden. Ook hebben ze gedacht aan chique outfits voor speciale gelegenheden of feestdagen. En met de mooie merken als SuperTrash, Modström, Just B., Lipsy London, Dante°6, Aaiko en S'NOB vind je altijd wel een leuk jurkje!

Fashionchick loves...

Jurk Juba
Jurk laagjes Modstrom
EUR 74.95
(Dresses Only)

Jurk Dormouse
Jurk dormouse SuperTrash
EUR 89.95
(Dresses Only)

Jurk Flake
Jurk flake Modstrom
EUR 69.95
(Dresses Only)

Bekijk alle producten van Dresses Only in de Fashion-Finder..>

Gratis goodiebag

Een nieuwe webshop vraagt om een feestje. Feest jij mee? Wanneer je voor minimaal 75 euro (exclusief verzendkosten) besteed in de vernieuwde webshop, dan ontvang je een gratis goodiebag ter waarde van 35 euro. In de goodiebag vind je Rituals Lipgloss, Pure beautydoekjes, hartjes oorbellen, Revolution Tea organic green tea, Fashionchick schrijfveer, professional haircare sample van Johnbeerens.com en een SuperTrash magazine. Wees er snel bij, de voorraad is beperkt!

-X- El

Voeg de webshop Dresses Only toe aan jouw favorieten...>
Aantal reacties Wil je een reactie geven, maar nog geen Fashionchick? Meld je hier gratis aan!

liefs, Ellen Snijder

Ellen Snijder FashionOPPERchick!

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Reageer

  Log in om te reageren
 • Angelique 7 jaar geleden

  leukk

 • Fiona 7 jaar geleden

  Echt een verbetering! Ik bestel hier wel vaker jurkjes, mooie kwaliteit en snel binnen :D.. Ook niet iedereen loopt ermee, ook wel eens fijn..

 • Debora 7 jaar geleden

  GOODIEBAG?!!! Daar ben ik dol op!