Fashion

Dress to impress met 20% korting bij Bandolera

Bente, 20 november 2014

Dress to impress met 20% korting bij Bandolera

"If you can't be better than your competition, just dress better." Deze uitspraak van modekoningin Anna Wintour heeft niets extra's nodig. Een goede stijl en een kast vol mooie kleding als oplossing op alle problemen. Van een indrukwekkende outfit ben je verzekerd met Bandolera. Een webshop die kiest voor moderne en smart casual kleding met een vrouwelijke touch. En er is goed nieuws, want we hebben een code om met 20% korting te shoppen!

Bandolera

Perfecte mix van verschillende stijlen

We hebben allemaal een verschillende smaak, en dat is maar goed ook! Bandolera speelt hier goed op in door meerdere stijlen in de collectie op te nemen. Voor de boss lady zijn er de strakke pakjes en zakelijke jurkjes, rood met een printje voert de boventoon in punk city en met de collectie gebasseerd op het flamboyante Venetië straal je een en al elegantie uit. Wie zegt dat grijs je meteen transformeert in een grijze muis heeft het mis. Met de Futuristic Senses collectie val je zelfs op zonder een fel kleurtje. En daar worden we blij van. Heel blij. Welke stijl jou ook het beste omschrijft, met Bandolera ben je verzekerd van een outfit die indruk maakt. 

Van welke stijl word jij blij? Gebruik de code FASHION20% om van de 20% korting gebruik te maken. Je kunt gebruik maken van de actie tot en met 20 december 2014.

liefs, Bente van de Wouw,

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Hoera! Fashionchick bestaat 10 jaar dus wij trakteren. Doe mee en win!

Lees meer