Download gratis Fashionchick IPhone en IPad app

Jullie verzoeken zijn gehoord en nu dan eindelijk verhoord. De Fashionchick app is een feit! Met de app voor iPhone en iPad kun je kleding, schoenen en accessoires shoppen bij meer dan 100 webshops die op Fashionchick te vinden zijn. We shoppen de laatste trends nu gewoon in de trein, op het terras en zelfs tijdens het boodschappen doen. A dream come true!

Fashionchick IPhone en Ipad app

Altijd en overal Fashionchick

Snel shoppen op Fashionchick is nu dus niet meer gebonden aan je oude vertrouwde computertje thuis. On the go shopping is een feit. Maar er is meer! Met de Fashionchick IPhone en IPad app bewaar je natuurlijk ook al je favorieten makkelijk in je kledingkast. Heb jij iets gezien wat helemaal in de stijl van een vriendin is? Je deelt je virtuele kledingkast gemakkelijk via Facebook, Twitter of email.

Onze grote schat aan Fashion nieuws heeft ook een plekje gevonden in de Fashionchick app. Voor een flinke dosis inspiratie lees je het laatste nieuws over webshops, laatste trends, musthaves, mooie merken, exclusieve kortingscodes en winacties. Ook vind je er ons kledingadvies over hoe je de laatste trends het beste kunt combineren.

Fashionchick app voor IPhone en IPad

Klinkt deze app je als modemuziek in de oren? Je kunt de Fashionchick iPad app en iPhone app gratis downloaden in de iTunes store. Get inspired on the go!

liefs, Marlies Bax,