Doutzen, J.Lo en Eva vieren mooie vrouwen met L'Oréal Paris

'Omdat je het waard bent.' roept L'Oréal Paris. En daarom wil het label iedere vrouw haar beste zelf laten zijn. Omdat wij het waard zijn. De mooiste meisje van de klas werden opgetrommeld. We noemen Doutzen Kroes, Freida Pinto, Eva Longoria, Julianne Moore en Jennifer Lopez. Ze werden het gezicht voor hun perfecte lipsticktint, waarmee elke vrouw op haar mooist kan zijn.

http://www.fashionchick.nl/merken/1223/loreal/

De schoonheid van elke vrouw

En zo denkt L'Oréal Paris geheel in lijn van deze Wereld Vrouwendag; de dag om de schoonheid van iedere vrouw te vieren! Iedereen, ongeacht haar leeftijd, oorsprong of uiterlijk, is ‘het waard’ en allemaal hebben ze recht op schoonheid vindt L'Oréal. Oké, we zijn niet allemaal de Doutzen's van deze wereld. Maar unieke schoonheid moet gevierd worden. Dat doet L'Oréal Paris met de nude lipstick Collection Exclusive, een customized lipstick voor elk huidtype.

De tinten, die allemaal de schoonheid van een bepaald type vrouw benadrukken, kregen prachtige namen als Barely Peach en Barely Golden. Met ieder een bijpassend en vooral inspirerend L'Oréal model. Al deze mooie vrouwen gaven hun handtekening aan hun perfecte lipstick. Voor een extra speciale touch. Omdat we dat waard zijn. Dus trakteer jezelf morgen op koopzondag in de geest van 8 maart Wereld Vrouwendag op één van de Collection Exclusive lipsticks. Omdat je... Ja, het waard bent dus.

Complete the look

Rok Selected Femme
ZALANDO
€79,95
Leren broek Vila
ZALANDO
€119,95
Mascara L'Oréal
ONLINE MAKE UP
€16,99
BH Cosabella
ZALANDO
€41,95
nude lipstick Collection ExclusiveNude lipstick L'Oréal
L'ORÉAL
€14,99
Vest Vero Moda
OTTO
€44,95
Sandaal Mango
MANGO
€54,99
Top NIKKIE
BOMONT
€49,95
Nagellak L'Oréal
ONLINE MAKE UP
€5,69

Doutzen Kroes, Freida Pinto, Eva Longoria, Julianne Moore en Jennifer Lopez. Welke ambassadrice van L'Oréal is je favoriet?

liefs, Marlies Bax

Marlies Bax

Reageer