Beauty

Door deze bizarre truc vind je de perfecte nude lippenstift

Kristel, 16 juli 2017

Och, wat vind ik het chic, zo'n nude kleurtje op je lippen. Jammer alleen dat het vinden van de perfecte kleur nude (want er zijn er nogal wat..) haast onmogelijk is. Tot nu!

Want, jawel, er schijnt dus een trucje te zijn waardoor het vinden van de juiste shade een eitje wordt. En dat is fijn want een nude lippenstift is iets dat iedere vrouw standaard in haar tas zou moeten hebben. Het staat namelijk net een tikkie verzorgder dan helemaal niks op de lippen maar voelt minder opgemaakt dan een rode of roze mond. Je moet er alleen wel voor zorgen dat je de juiste tint te pakken hebt, want van een hele bleke of veel te donkere nude wordt geen vrouw knapper...

Uit met je beha


Goed, dan nu de tip. De juiste kleur vind je dankzij... je tepels! Je tepels? Ja, je tepels. Volgens The Doctors (een medisch talkshowprogramma op NBC) zou je natuurlijke tepelkleur namelijk de perfecte tint zijn voor een nude lippenstift. Zijn er uitzonderingen? Natuurlijk. Heb je een hele lichte of juist hele donkere huid, dan werkt deze truc niet altijd even goed. Vooruit, het is dan ook geen gouden regel maar meer een richtlijn die je hopelijk een stapje dichterbij de juiste kleur nude brengt. Hup, uit met die beha's dus en klikken naar de goede kleur!

De mooiste nude lippenstift

€28.50

Bobbi Brown

LIP COLOR LIPSTICK

24
Ga naar ICI PARIS XL
€28.50

Bobbi Brown

Crushed Lip Color - Bare - lipstick

6
Ga naar de Bijenkorf
€32.00

Charlotte Tilbury

K.I.S.S.I.N.G Penelope Pink - lipstick

3
Ga naar de Bijenkorf
€11.21

Be Creative

MATTE LIPSTICK LIQUID MATTE LIPSTICK

7
Ga naar ICI PARIS XL
€54.00

Tom Ford

Lip Color Matte - lipstick

2
Ga naar de Bijenkorf

NIET BESCHIKBAAR

Maybelline

SuperStay Matte Ink lippenstift – 5 Loyalist

4
Ga naar Wehkamp

Handig: alles wat je moet weten over bb cream

Hoera! Fashionchick bestaat 10 jaar dus wij trakteren. Doe mee en win!

Lees meer