Grootste fashioninspiratie van Nederland

Shop kleding bij 200+ webshops

Bekend van TV

menu
Winnen

Doe je mee aan het Grote Vakantie Onderzoek?

Marthe, 06 juni 2018

Doe je mee aan het Grote Vakantie Onderzoek?

Your Fashion Stories

Ik durf met aardig veel zekerheid te zeggen dat vakantiekriebels de fijnste kriebels zijn die er bestaan. En dat is ook de reden dat wij - en ons zusje Styletoday - het wel weer tijd vonden worden voor het Grote Vakantie Onderzoek.

En dus zijn wij razend benieuwd naar ál jullie vakantie perikelen. Want eh, laten we eerlijk zijn: hoeveel procent van jullie meegezeulde kleding draag je op vakantie nou écht? Vind jij het inpakken van je koffer ook de meest stressvolle bezigheid die er bestaat? En struinen jullie de mooiste straatjes af op zoek naar de beste Insta-foto of tune jij tijdens je vakantie even helemaal uit? We want to know!

Doe jij mee?  

Maar, voor wat hoort wat. Dat snappen we heus. Daarom mogen we één van jullie verwennen met €250 shoptegoed van één van onze favoriete webshops: Your Fashion Stories. Hier vind je namelijk álles dat je nodig zou kunnen hebben om je vakantie zo fashionable mogelijk door te komen. Het enige wat je daarvoor moet doen? Ons onderzoek invullen, Fasionchick en Your Fashion Stories volgen op Instagram. En dat wil je, want zeker is wel dat je voor fijne outfit inspiratie zéker bij deze webshop terecht kunt.  Van vroijke jumpsuits tot de leukste denim items tot on trend accessoires: alles is de moeite van het meedoen méér dan waard. 

Shop de mooiste vakantie items 

Flora Pink TrouserBroek met printYourFashionStories
€ 39,95
Mini Coins Necklace - GoldkettingYourFashionStories
€ 29,95
Mesh Dotted Party Top - Wine RedYourfashionstories topYourFashionStories
€ 34,95
It’s the little things in life - TaupearmbandYourFashionStories
€ 13,50
Perfect Fit Paris BeretYourfashionstories YourFashionStories
€ 14,95
Shine Earrings - GoldoorbelYourFashionStories
€ 17,95

Nog meer vakantie items shoppen? Neem dan even een kijkje in de webshop van Your Fashion Stories!

Op deze enquete zijn de algemene voorwaarden van toepassing. Deze winactie loopt t/m 22 juni 2018. De winnares wordt via de mail benaderd.

liefs, Marthe , Pretty good at making bad decisions

Welke stijl past het best bij jou? Doe nu de stijltest

Lees meer