Grootste fashioninspiratie van Nederland

Shop kleding bij 200+ webshops

Bekend van TV

menu
Winnen

Doe de stijltest en maak kans op €2250 shoptegoed

Kristel, 12 maart 2019

Met ruim 200 shops, honderden merken en duizenden producten heeft Fashionchick misschien wel het grootste mode aanbod van Nederland. Hartstikke fijn zoveel keus, maar het maakt het leven er niet altijd makkelijker op. Want hoe weet je nou wat het beste bij jou past? Daar helpen we je natuurlijk graag bij. 

We doen dit al jaren door je te voorzien van de nodige inspiratie. Hier op de site, op onze social kanalen en zelfs op TV. Maar het kan natuurlijk altijd beter. Daarom hebben we de laatste maanden gewerkt aan een stijltest. Zodat jij straks precies weet welke stijl het beste bij je past en wij je nog gerichter advies kunnen geven. Ben je altijd op de hoogte van de laatste trends of draag je vooral dat wat lekker zit? Heb jij een kast vol tijdloze klassiekers of hou jij juist van opvallende items waar je je vrouwelijk en sexy in voelt? Dat zegt veel over wie je bent én wat je stijl is. 

Win €2250,- shoptegoed!

De stijltest helpt je bij het ontdekken van je eigen stijl. En dat is op zich al reden genoeg om 'm zo snel mogelijk te doen. Maar er is meer. Wij mogen namelijk een gigantisch mooie prijs weggeven aan één van de dames die de test maakt en haar gegevens achterlaat: €2250,- shoptegoed dat je uit mag geven bij maar liefst 5 van onze favoriete shops. My Jewellery, OTTO, Ilse Jacobsen, Hudson's Bay en MS Mode hebben namelijk allemaal €450 shoptegoed beschikbaar gesteld. 

Doe de stijltest

Op deze winactie zijn de algemene voorwaarden van toepassing. Deze winactie loopt tot 5 mei 2019. De winnares wordt via de mail benaderd.

Welke stijl past het best bij jou? Doe nu de stijltest

Lees meer