Fashionnews

Dobberend de zomer door

Marthe, 13 juni 2017

Dobberend de zomer door

Voor iedereen die het nog niet bemerkt heeft: opblaasbare luchtbedden zijn zó passe. Anno 2017 is de opblaasbare flamingo (of donut, of pizzapunt) hét item dat alle hippe it-mensen in het zwembad vergezeld. Instagram en Pinterest staan er vol mee. Logisch ook, als je het vanuit een praktisch oogpunt bekijkt: op zo’n roze flamingo is het hartstikke comfortabel drijven. Tel daar ook nog zo’n honderd extra likes bij en je begrijpt: opblaasbare flamingo’s (donuts/pizzapunten) zijn helemaal hot, deze zomer.

Donut

Vakantiegekte 

Wie dat ook begrijpt, is Scapino. Met deze opblaasbare musthaves in het hoofd startten zij de campagne vakantiegekte. Meedoen is een makkie: bij iedere aankoop online of in de winkel maak jij kans op een van de vele opblaasitems (wel even de bon bewaren). Ook zonder aankoop kun je meedoen: door Scapino te volgen op Facebook en Instagram en jouw vakantiemaatje te taggen onder de winpost. Easy peasy, toch? 

Onmisbaar deze zomer

En wat je moet bestellen, mocht je meedoen? Dan heb je gelukkig keuze genoeg. Want bij Scapino vind je namelijk zo’n beetje alles wat je modehart lief heeft: van sandalen tot sneakers tot zomerjurkjes tot vrolijke shirts. Oh, én de Copacobana teenslippers die zowel mooi als comfortabel zijn, want tja het oog wil immers ook wat. En dat allemaal voor een betaalbare prijs. Een win-win, als je ’t mij vraagt. 

doe mee

Winning Items

Dames riem 29mScapino Scapino
€ 6,00
Jazlyn dames singletJazlyn Scapino
€ 12,99
Dutchy dames bikiniDutchy Scapino
€ 12,99
2 Scapino dames haarbandenScapino Scapino
€ 2,00
Jazlyn dames rokJazlyn Scapino
€ 8,00
Claudia Ghizzani creepers dames sneakersClaudia ghizzani Scapino
€ 29,99

De Vakantiegekte campagne loopt van maandag 5 juni t/m zondag 2 juli. Zo worden er in de winkels inflatables weggegeven, online en op social media zijn er diverse acties. Bekijk de voorwaarden op de vakantiegekte website

liefs, Marthe , Pretty good at making bad decisions

Hoera! Fashionchick bestaat 10 jaar dus wij trakteren. Doe mee en win!

Lees meer