Do good, shop bij Donchoo!

Met onze zoektocht naar de leukste 'Fair fashion' webshops, konden we Donchoo natuurlijk niet aan ons neus voorbij laten gaan! Behalve dat ze fantastische producten verkopen, draag je ook nog een bij aan een betere toekomst van kinderen in India.
Op het eerste gezicht lijkt het alsof deze webshop zich totaal niet bezighoudt met eerlijke mode en goede doelen, maar niks is minder waar! Dat Donchoo accessoires en sandalen heeft om bij weg te dromen wisten we eigenlijk al. Maar de collectie wordt nog een stukje mooier, doordat er veel zorg en aandacht besteed wordt aan de selectie van de juiste materialen om deze juweeltjes daadwerkelijk te creëren. Al het leer is afkomstig van betrouwbare en ethische leveranciers.

Donchoo 

De zomerse musthaves van Donchoo worden met de hand gemaakt van hoogwaardige materialen zoals lamsleer of exotisch leer, hierbij kun je denken aan slangenleer. Dit wordt verwerkt tot de mooiste slippers, sandaaltjes, riemen, tassen of portemonnees. Fijn om te weten is dat Donchoo naast de nauwkeurige selectie van materialen, ook een deel van de opbrengsten schenkt aan de Tiny Miracles Foundation. Deze stichting is zelf door de oprichtsters van de webshop opgezet en zij bieden hiermee kinderen in India hulp op het gebied van educatieve, sociale en creatieve ontwikkeling. Een mooie gedachte dus dat met het kopen van een leuke Donchoo tas, je niet alleen jezelf gelukkig maakt maar ook de Tiny Miracles kinderen een steuntje in de rug geeft!

DONCHOO'S FAIR ACCESSOIRES


Portemonnee
EUR 79.00
(Donchoo)

Armband
EUR 49.00
(Donchoo)

Sandaaltje
EUR 79.00
(Donchoo)
 
Riem
EUR 25.00
(Donchoo)
 
Ballerina
EUR 124.00
(Donchoo)
 
Clutch
EUR 124.00
(Donchoo)
 
Sandaaltje
EUR 89.00
(Donchoo)
 
Tas
EUR 198.00
(Donchoo)
 
Laptophoes
EUR 159.00
(Donchoo)

Fashionchick loves de Donchoo slippers en sandaaltjes. Welke items zijn jouw favoriet? Goed nieuws voor de Donchoo-lovers onder ons, je kunt namelijk deze maand kans maken op de zomerse Stone Sandals t.w.v. EUR 98,00!

X Denise

Voeg de webshop Donchoo toe aan jouw favorieten

liefs, Denise Swaagman, Als je haar maar goed zit!

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.