Beauty

Dít zijn de winnaars van onze Beauty Vlogger Contest

Marthe, 30 augustus 2017

Dít zijn de winnaars van onze Beauty Vlogger Contest

Mishel en Esmee

Time flies when you're having fun. En dat bleek in het geval van onze Beauty Vlogger Contest - die wij organiseerden in samenwerking met BE Creative- zeker waar te zijn. 

Want voordat we eens even goed met onze ogen konden knipperen was het hele festijn alweer voorbij. En oh jongens, wat was het spannend. En wat hadden we een geluk met 5 van die fantastische kandidaten! Stuk voor stuk even leuk en stuk voor stuk even enthousiast. Helaas blijft het wel een wedstrijd, en dus moest er een winnaar gekozen worden. Maar wij doen het alleen nét even anders. Wij waren zó enthousiast dat wij, samen met ICI Paris, hebben besloten niet één, maar twee deelnemers tot winnaar uit te roepen. En tja, jullie hebben nu natuurlijk vast al geraden wie dat zijn. 

winnaars bvc

Inderdaad: Mishel en Esmee! Zij stalen met hun overtuigende video's zowel de harten van de stemmers als van ons als jury. Het duo kwam gezellig langs op de redactie om de prijs te claimen, en natuurlijk om feest te vieren, want dit betekent dat Fashionchick naast twee winnaars, ook twee beautyvloggers rijker is. Wat je zoal kunt verwachten? Een overload aan beautyhacks van Mishel, handige haartips van Esmee (want óók dat kan ze goed). Met andere woorden: beautyadvies waar iedereen op zit te wachten. Beloofd. Houd Fashionchick dus goed in de gaten, want vanaf half september zullen we met de video's beginnen. Wij kunnen niet wachten! Wat jullie? 

Do it yourself 

glanzende lipstickBE CREATIVE MAKE UP ICI PARIS XL
€ 3,56
oogpotloodBE CREATIVE MAKE UP ICI PARIS XL
€ 8,96
baked blushBE CREATIVE MAKE UP ICI PARIS XL
€ 11,66
flawless compact foundationBE CREATIVE MAKE UP ICI PARIS XL
€ 16,16
feather finish matte foundation 30 MLBE CREATIVE MAKE UP ICI PARIS XL
€ 16,16
neverending verlengende mascaraBE CREATIVE MAKE UP ICI PARIS XL
€ 10,17

Nog niet genoeg beautyplezier? Op ons YouTube-kanaal kijk je alle video's nog een keer terug!

liefs, Marthe , Pretty good at making bad decisions

Lees meer