Fashionnews

Dit zijn de sneakers die iedereen wil hebben

Kristel, 07 december 2015

Dit zijn de sneakers die iedereen wil hebben

Wij Fashionchick vrouwen zijn dól op hakken, dat is geen geheim. Maar loop eens een rondje over de redactie en je zult zien dat 90% van de dames hier op sneakers rond banjert. Waarom? Omdat sneakers de status van sportschoen alláng ontgroeid zijn, ze daarom niet minder lekker zitten, en ze het super goed doen met zo'n beetje alles dat zijn weg naar onze kledingkast heeft gevonden. Je kunt je daarom voorstellen hoe er hier gereageerd wordt op het nieuws dat er een nieuwe it-sneaker ten tonele is verschenen. Zeker als deze sneaker is ontstaan uit een samenwerking tussen PUMA en Rihanna.

Puma creeper

Rihanna X PUMA 

Geef Rihanna een microfoon en ze zingt hit na hit. Geef haar potlood, papier en een iconische schoen en ze produceert dé sneaker die iedereen wil hebben. Rihanna is sinds kort aangesteld als PUMA's Creative Director en bewijst met de remake van één van de iconische PUMA sneakers deze titel meer dan waard te zijn. Het resultaat van Rihanna's ontwerpkunsten is de PUMA Creeper; een moderne variant van de beroemde PUMA Suede. De Creeper is geïnspireerd op de punkrockstijl van New York en de signature look van Rihanna. Nieuw is de 'creeper'-plateauzool waardoor de sneaker net een tikkie stoerder, opvallender en eigenwijzer is dan het origineel. 

Puma creeper

How to rock 'em 

Ben je zelf ook niet van je sneakers af te slaan of zoek je nog dat ene fijne paar schoenen dat je altijd en overal kunt dragen? Dan is de PUMA Creeper zeker iets voor jou. Fijn aan dit knappe schoeisel is dat ze je outfit in één keer een urban feel geven, zo eentje waar Rihanna herself nog jaloers op zal zijn. Combineer je nieuwe vrienden met een leren broek of je favoriete skinny jeans en je zit altijd goed. Beloofd.

liefs, Kristel , Keep your heels, head & standards high.

Lees meer