Fashionnews

Dit zijn de prints die in je kast horen dit seizoen

Bo, 05 april 2016

Dit zijn de prints die in je kast horen dit seizoen

Zonnestralen op het gezicht, de geur van volbloeide bloemetjes, met een wijntje op het terras en pasgeboren jonkies in de wei. Daar wordt iedereen toch blij van? Om de lente nog een stukje mooier te maken, heeft McGregor een nieuwe collectie, die vol in het teken staat van het voorjaar. Wat kun je daarbij verwachten? Een heleboel mooie lente essentails om jouw kast spring proof te maken. Zo bevat de collectie zwierende rokjes, luchtige stoffen, tijdloze klassiekers en natuurlijk de nieuwste trends. 

McGregor nieuwe collectie

De trends voor lente/zomer 2016

Zoek je inspiratie voor je nieuwe lente collectie en ben je benieuwd naar de laatste trends? McGregor helpt je een handje en laat zien hoe je er super stijlvol bijloopt dit heerlijke seizoen. Wij zetten drie grote print trends van de nieuwe collectie voor je op een rijtje, zodat jij verzekerd bent van een up-to-date nieuwe garderobe. Het enige wat jij nog hoeft te doen, is jouw favoriete print uit te kiezen en de mooiste items in je winkelmandje te stoppen. Er stijlvol bijlopen kan niet makkelijker, toch?!

De streep

In het begin van 2016 deed deze trend al zijn intrede en nog steeds is -ie niet uit het straatbeeld weg te slaan. Kleine strepen zijn altijd goed en je kunt een gestreept item super leuk combineren met monochrome kleuren en minimalistische items. Maar we mogen ook uitpakken dit jaar! Ga voor felgekleurde strepen, mix het met andere prints en kleuren of ga voor vette dikke strepen. 

McGregor Rok Cassie May Middeleeuws blauwMcGregor McGregor
€ 129,95
McGregor Jas Arianna Yale blauwMcGregor McGregor
€ 239,95 € 119,95
McGregor T-shirt Ella Grace Klimop roodMcGregor McGregor
€ 49,95

De ruit

Dit seizoen pakken we uit met de ruit. Hij mag groter dan groot, felgekleurd en goed zichtbaar. Ook hierbij geldt dat je de ruit kunt combineren met rustigere kledingstukken, of dat je verschillende kleuren, groottes en prints juist mix. 

McGregor Rok Kendall Yale blauwMcGregor McGregor
€ 119,95 € 59,95
McGregor Pullover Courtney Argyle Yale blauwMcGregor McGregor
€ 139,95 € 69,95
McGregor Broek Kendall Yale blauwMcGregor McGregor
€ 129,95 € 89,95

De stip

In de nieuwe collectie van McGregor zien we heel veel gezellige stippen terug. Zowel gekleurde als zwart-witte, grote als kleine. Draag ze op een sjaaltje of op een rokje om deze nog speelser te maken. 

McGregor Blouse Lester Jayla Yale blauwMcGregor McGregor
€ 99,95
McGregor Sjaal Callie Dot ZwartMcGregor McGregor
€ 39,95 € 29,95
McGregor Poloshirt Josca Seahorse WitMcGregor McGregor
€ 99,95 € 69,95

Kans maken op €350,- shoptegoed zodat je ál dat moois bij McGregor kunt shoppen? Doe snel mee en win!

liefs, Bo , Whoever said that money can't buy happiness, simply didn't know where to shop.

Shop meer van

McGregor

Lees meer