Grootste fashioninspiratie van Nederland

Shop kleding bij 200+ webshops

Bekend van TV

menu
Fashion

Dit zijn de populairste vrouwen op Pinterest

Anne, 12 juni 2015

Dit zijn de populairste vrouwen op Pinterest

Dacht je dat je een Pinterest verslaving had met je luttele duizend Pinterest plaatjes? In vergelijking met deze Pinterest Queens valt dat nog te bezien; deze dames bezitten veruit de populairste fashion, beauty én lifestyle accounts op het meest inspirerende plekje op aarde het wereldwijde web; Pinterest. Kijk, pin, scroll en bewonder de acht populairste vrouwen op Pinterest met ons mee. Oh, en volg je ons ook al?

#1 Natalie Hughes 

natalie

Natalie Hughes is een creatieve duizendpoot uit Londen die naast haar werk als freelance journalist, grafisch ontwerper en social media consultant ook nog haar kleurrijke blog Canned Fashion bijhoudt. Een bezig bijtje met een dosis inspirerende foto's waar je never nooit in één keer door heen scrollt. Lees: ein-de-loos veel inspiratie. We like! 

#2 Bekka Palmer

bekka 
Bekka Palmer is fulltime fotograaf en avonturier en woont in het allermooiste stukje van New York: Brooklyn. Het is dus niet alleen leuk om Bekka te volgen op haar Pinterest accountwaar ze supermooie foto's deelt, maar ook op haar persoonlijke Instagram account. Dream away!

#3 Bonnie Tsang

bonnie

Bonnie Tsang heeft een goed oog voor mooie dingen en behoort dan ook niet voor niets tot de top 30 accounts op Pinterest. Hoe gaaf! Bonnie fotografeert interieurs, schiet portretten, reizen, food en woont in The City Of Angeles: Los Angeles. En haar Pinterest account is dan ook to die for! 

#4 Joy Cho 

joy

Joy Cho is het brein achter de blog Oh Joy. En vrolijk worden we er zeker van: toffe how-to videos, kids, design, mode, food en héél veel kleur. Welkom in de joyful wereld van Joy Cho: oneindig veel Pinterest foto's die gegarandeerd een positieve uitwerking op je hebben. Oh Joy! 

#5 Suann Song 

suann

Suann Song is oprichter en girl boss van Simplesong, een creatieve studio aan de andere kant van de oceaan. En daarnaast heeft ze ook nog eens een eigen stationary lijn met office goodies. Maar bovenal heeft deze creatieveling héél veel fijne Pinterest borden om te volgen. 

#6 Lauren Zwanziger

lauren

Reislustigen opgelet! Het Pinterest account van travel guru en lifestyle blogger Lauren Zwanziger staat vol met inspirerende kiekjes van allermooiste plekjes op aarde en tal van andere inspirerende foto's. Enjoy! 

#7 Cara McLeay

cara

Fashion, beauty & lifestyle blogger Cara Mcleay heeft een supertof Pinterest account. Van haar inspirerende borden krijgen we meteen zin om een dag onder te duiken en de hele dag lang te pinnen. Inspiratie to the max! 

#8 Christine Martinez Loya

cara

Pinners & interieur-lovers opgelet! This girl can pin: ze schreef onder andere het boek 'The Complete Idiots Guide to Pinterest Marketing' en is in het dagelijks leven interieurdesigner. Christine heeft niet alleen maar héél veel volgers, maar ook minstens zoveel interieur inspiratie.

Volg je het Fashionchick account ook al op Pinterest? We pinnen!

liefs, Anne ,

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Welke stijl past het best bij jou? Doe nu de stijltest

Lees meer