Grootste fashioninspiratie van Nederland

Shop kleding bij 200+ webshops

Bekend van TV

menu
Girlbosses

Dit zijn de nominaties voor de Powermother of the year Award

Kristel, 06 april 2018

Dit zijn de nominaties voor de Powermother of the year Award

Powermother of the year

In mei reiken wij samen met Marie Jo de Everyday Heroines Awards uit. Gewoon, omdat wij vinden dat er genoeg vrouwen in Nederland zijn die bijzonder zijn. Op welk vlak dan ook.

En moeders, die zijn eigenlijk allemaal bijzonder. Maar om nou álle moeders een award te geven? Ja, dat wordt misschien wat teveel van het goede. Daarom hebben we - uit álle bijzondere, mooie, hartverwarmende inzendingen - drie moeders geselecteerd die we hierbij nomineren voor de Powermother of the year award. Lees hieronder even waarom deze moeders zo bijzonder zijn en stem op jouw favoriet!

Powermother of the year award

Manon proper

Manon Proper
Stel je voor: je wordt moeder van een prachtige tweeling. Een jongen en een meisje. Wat een weelde! Na iets meer dan een jaar kriebelt het opnieuw.. hoe leuk, nog eentje erbij? Die ene werden er drie.. Juist: in twee jaar tijd beviel powermom (want zo mag je haar wel noemen) van een tweeling én een drieling. Dat ze überhaupt nog ergens aan toe komt vinden wij bijzonder knap. Dat ze het redt om een blog en Instagram account bij te houden om over haar leven te schrijven vinden wij award-waardig. Daarom kon Manon niet in het rijtje ontbreken.. Ben je het daarmee eens? Stem!

Suzanne

Suzanne de Lima
Suzanne is moeder van haar geadopteerde zoon Boaz en is momenteel samen met haar man opnieuw in een adoptieproces gestapt omdat ze graag nóg een kind in hun leven willen sluiten. De kosten voor het adopteren van een kindje zijn niet mis: dit kan oplopen tot €60.000. Ook al kunnen Suzanne en haar man een groot deel zelf bekostigen, toch zijn ze een fundraising gestart. Niet voor het geld, maar omdat ze het taboe willen doorbreken op fundraising en hopen op die manier meer mensen te kunnen helpen om vader en moeder te worden. Op Hope is rising kun je hun avontuur volgen en bijdragen aan hun adoptie proces, bijvoorbeeld door het kopen van de merchandise. 

Claire

Claire Colle
Claire is het brein achter MomUp, een online coaching platform voor nieuwe moeders. Want de moeders onder ons weten: een jong kind verandert je leven. Drastisch. En dan valt het soms niet mee om alle ballen in de lucht te houden. MomUp helpt hierbij door middel van een e-book, app of online coaching en focust zich op vijf thema's: voeding, beweging, mindset, slaap en - het overkoepelende thema - verandering. Vind jij dat zij een award verdient? Hup, stemmen!

Stem op jouw favoriet!

Vergeet je ook de andere categorieën niet? Lees hier alles over de Business Babes, de Everyday Heroines, de Fashion Icons en de Conscious Girls!

Everyday Heroines

De Fashionchick app gaat op 24 april offline. Maar niet getreurd: de site wordt nog mooier, sneller én geoptimaliseerd voor mobiel!

liefs, Kristel , Keep your heels, head & standards high.

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Welke stijl past bij jou? Doe de stijltest en maak kans op €2250,- shoptegoed!

Lees meer