Grootste fashioninspiratie van Nederland

Shop kleding bij 200+ webshops

Bekend van TV

menu
Girlbosses

Dit zijn de nominaties voor de Fashion Icon Award

Kristel, 06 april 2018

Dit zijn de nominaties voor de Fashion Icon Award

Fashion Icon

In mei reiken wij samen met Marie Jo de Everyday Heroines Awards uit. Gewoon, omdat wij vinden dat er genoeg vrouwen in Nederland zijn die bijzonder zijn. Op welk vlak dan ook.

Zo zijn er bijvoorbeeld genoeg vrouwen die o-zo fashionable zijn. Van kruin tot tenen. Dag in, dag uit gaan deze vrouwen op hun knapst de deur uit. Ze zitten als eerste bovenop de laatste trends óf trekken zich juist helemaal niets aan van al die trends en bewandelen hun eigen modepad. Hoe dan ook: deze vrouwen ademen mode. En daarom zijn zij genomineerd voor de Fashion Icon Award. Bekijk hier snel de top 3 en stem op jouw favoriet!

Fashion Icons

Maureen

Maureen Powel
Als je het hebt over stijliconen dan mag Maureen Powel natuurlijk niet in het rijtje ontbreken. Haar outfits zijn stuk voor stuk kleurrijk, excentriek, on trend maar vooral: uniek. Daar komt nog eens bij dat ze niet alleen zichzelf in de allerknapste outfits hijst maar óók haar kinderen omtovert tot toekomstige fashion icons. Reden genoeg dus om haar te nomineren voor de Fashion Icon Award, vind je ook niet?

Linsey Sijmons

Linsey Sijmons
Een beetje vreemd, maar wel lekker. Nee dan bedoel ik natuurlijk niet dat ene drankje. Dan heb ik het over de stijl van Linsey. Een beetje scrollen door haar Instagram feed en je zult zien: dat is precies wat het is. Kleuren. Prints. Glitter. En combinaties waar je normaal gesproken scheel van zou kijken. Maar bij Linsey klopt het. Wat zeg ik? Door Linsey wil ik óók gehuld in rode overknee laarzen en een metallic jas de straat op. Is het haar attitude? Haar onschuldige blik? Hoe dan ook: deze dame verdient een award. Toch?

Anouk Yve

Anouk Yve
Dat er in Scandinavië beheurlijk modisch volk rondloopt weten we allemaal. Maar wist je dat één van die stijlvolle vogels gewoon uit Nederland kwam? Anouk Bos - beter bekend als Anouk Yve - verhuisde een aantal jaar geleden naar Stockholm en perfectioneerde daar haar persoonlijke stijl (die al behoorlijk on point was, kan ik je vertellen). Gelukkig hebben we deze knappe verschijning weer terug in eigen land maar haar modehart heeft ze echter verloren aan het hoge noorden. Vinden wij dat erg? Welnee! Wij laten ons namelijk met liefde inspireren door haar Scandi style looks. Vrouwelijk maar casual, klassiek maar nooit stoffig; de stijl van Anouk is er eentje om door een ringetje te halen. Of om te bekronen met een award!

Stem op jouw favoriet

Vergeet je ook de andere categorieën niet? Lees hier alles over de Business Babes, de Everyday Heroines, de Powermothers en de Conscious Girls!

Everyday Heroines

De Fashionchick app gaat op 24 april offline. Maar niet getreurd: de site wordt nog mooier, sneller én geoptimaliseerd voor mobiel!

liefs, Kristel , Keep your heels, head & standards high.

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Welke stijl past het best bij jou? Doe nu de stijltest

Lees meer